.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Какъв е смисъла да трошиш пари , да излезеш с диплома и да не знаеш за какво си учил,щото не ти се учи. Защото "охрана и сигурност" не се изразява само с бараби,пазещи някое заведение...
    Не се гледа с добро око на тези "лесни" дипломи, пък ако смяташ да се занимаваш в тая сфера на дейност можеш да избереш да вложиш парите си в друго,а не в такава диплома.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Какъв е смисъла да трошиш пари , да излезеш с диплома и да не знаеш за какво си учил,щото не ти се учи. Защото "охрана и сигурност" не се изразява само с бараби,пазещи някое заведение...
    Не се гледа с добро око на тези "лесни" дипломи, пък ако смяташ да се занимаваш в тая сфера на дейност можеш да избереш да вложиш парите си в друго,а не в такава диплома.

Тия бараби за които спомена с бръснатите глави и пандишпанените тела дори нямат и такава диплома. Дали гледат с добро око или не мене не ме интересува, аз отивам там да се уча как да пазя/охранявам независимо дали е обект или лице, защото ми харесва и мисля че ще се справя отлично.

Малко инфо от сайта на този частен колеж относно обучението - "Ние обучаваме кадри за структурите за сигурност. Развиваме способности за планиране, организиране и управление на охранителна дейност - както на ниво охрана на VIP лица, така и на фирмено, национално и регионално ниво. Поставяме основите на професионалните компетенции за работа в НСО, СОБТ, Охрана на съдебната власт, Полиция, професионална армия и частни охранителни структури.Завършилите колежа ползват предимство за назначаване на работа в полиция, държавни и частни служби за сигурност."

Така че ще знам за какво съм учил, какво имам и не е само че не ми се учи, просто животът е малък и лично аз няма да се обременявам със дълго годишни обучения и следвания, за нещо което няма да ми харесва и няма да знам какво съм учил , само заради материално състояния или друга финансова бъдеща облага.

А ако имаш други идеи къде мога да си вложа парите във същата сфера, сподели със радост бих те изслушал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си