.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Голям фен Аватара на bet3to
    ами ние говорихме за секса и той каза, че преди него има много други работи които трябва да се направят ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от bet3to Виж мнението
    1. Кое ми е неграмотното?
    2. Окей де аз може и да му ги покажа ама улицата не е място за тази работа ...
    1.
    пишем, не пишеме
    тръгнем, не тръгнеме

2.
    е кажи му, че искаш да се усамотите някъде
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мацка, на колко си? Макар че като си представя ситуацията не ти давам повече от 18...

Цитирай Първоначално написано от FuckinAwesome Виж мнението
    Момче съм - тоя иска да направите нещо и накрая да ти тегли шут-а. Повярвай ми, така е. Съжалявам за грубостта, с която ти говоря, но по-добре да не те лъжа.
    Цитата си е направо мил! Което и момче да питаш (такива които са маалко по-улегнали, да кажем 20+) ще ти каже, че това си е чиста тактика "Нещо за до***ване ако има...". Ако пък ти отговори различно... попитай го пак (за да му дадеш шанс да си смени отговора..) и ако отново е същия - засилваш се със по-силният крак и така го изтряскваш в мандаринките, че не черно... ами лилаво да му стане пред очите! Както на повечето от нас/вас е известно, че нета е място, където можеш да бъдеш всеки... избираш си маска и я слагаш. Съвсем друго е, когато видиш, говориш, общуваш с въпросния индивид 1:1. Не си пълни главата с глупостите, които ти е драскал в нета... ако ще и от 1/2 година. Няма как да издържат на кантара накрая... след като теглиш чертата.

Пряко по темата: Не си губи времето... защото единствено него, никой неможе да ти върне!
    Затваряй страницата и напред. Блокирвай скайпове, фейсбуци, телефони... няма смисъл. (Това разбира се е само съвет... решението е изцяло твое!)

JustaLittleKid
    Guest
    ^Абсолютно съгласна съм с Иво. Ако имаш мъъничко акъл в главата, ще ни разбереш.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Иска да топне кремвирша в лютеницата, ако ме разбираш. Класика в жанра. В ролята си на "батко" използва "авторитета" си на по-голям и готин в твоите наивни очи, за да влезе в най-вероятно девствените ти гащички. Трябва да имаш малко повече самоуважение и да си тежиш на мястото.

А и серозно, колко трябва да е жалък, за да те спре на улицата и да ти каже, че иска да ти види гърдите... Ти искаш от връзката ви гушкане, държане за ръчички и любовни приказки, а той иска секс, секс и секс. Рано ти е да се занимаваш с толкова по-големи от теб.

--------------------------------------------------------

Banned Мега фен
    еми не .. аз не съм от тези момичета .. просто не знавх как да реагирам
    нямах предвид,че ти си от тия момичета

Повече от фен
    Ми ти си мега проста,нормално е да е пробвал при положение,че първоначално не си се дърпала .Останал е с впечатлението,че го искаш.Момчето чисто и просто си е пробвал шанса,но явно ти си супер глупава и явно не си осъзнавала какво правиш.Ако бях на негово място и аз бих реагирал така (освен с показването на циците,това вече е прекалено).Така че, ти си виновната,че първоначално не си се дръпнала,убеден съм,че ако първоначално го беше направила,нямаше да се стигне до това,но не го познавам момчето,възможно е и просто да е загорял.

Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Ми ти си мега проста,нормално е да е пробвал при положение,че първоначално не си се дърпала .Останал е с впечатлението,че го искаш.Момчето чисто и просто си е пробвал шанса,но явно ти си супер глупава и явно не си осъзнавала какво правиш.Ако бях на негово място и аз бих реагирал така (освен с показването на циците,това вече е прекалено).Така че, ти си виновната,че първоначално не си се дръпнала,убеден съм,че ако първоначално го беше направила,нямаше да се стигне до това,но не го познавам момчето,възможно е и просто да е загорял.
    Хайде без обиди ако обичаш.. замисли се кой е простият в тази ситуация.. нито съм тръгнала да обиждам някой, нито нищо. Нямаш право да ме обиждаш при положение, че не ме познаваш. Ако обичаш не давай повече мнения...

Ами не знам дали трябва да ви уведомявам ама говорих с него и каза, че всичко е станало първосигнално, разбрал е че съм се уплашила и каза, че ме разбира. Общо взето се разбрахме ..

Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Иска да топне кремвирша в лютеницата, ако ме разбираш. Класика в жанра. В ролята си на "батко" използва "авторитета" си на по-голям и готин в твоите наивни очи, за да влезе в най-вероятно девствените ти гащички. Трябва да имаш малко повече самоуважение и да си тежиш на мястото.

А и серозно, колко трябва да е жалък, за да те спре на улицата и да ти каже, че иска да ти види гърдите... Ти искаш от връзката ви гушкане, държане за ръчички и любовни приказки, а той иска секс, секс и секс. Рано ти е да се занимаваш с толкова по-големи от теб.
    Е колко пък да е по-голям .. на 19 е, аз почти на 17

Супер фен Аватара на NissaN
    Искал е да му пуснеш

Абе как ще иска да му пусна на върлото, където всеки мове да ни види...

Доколкото разбирам на него не му пука особено за теб. Пишете си , той те заебава, после изведнъж пак се "заинтересува" за теб. 2 месеца нито си пишете, нито нищо. Не вярвай на всичко което ти пише!! НИКОГА! Виждали сте се 3 пъти на кръст , кво си очаквала? Ако се бяхте видяли поне 10 пъти още и ако му беше показала ясно , че не си такава и такава и че го харесваш едва ли не вероятно резултатът не би бил такъв. А може и толкова да му е акъла. Знам ли, такива като тоя пич има много и не са единици. Според мен просто иска да "те мине", да си "поредната му бройка" и други такива. Нищо лично , пробвал си е късмета и за малко да стане работата. Интересно как е искал да ти ги види в тъмното, след като сигурно е било тъмно като в гъз? Или просто е едно загорело копеле което чука и след тва те заебава?

Моят скромен съвет: Заебавай го ако не искаш само секс. Ако го харесваш може да дадеш да те "мине" , щом е толкова загорел, пък после квото сабя покаже.

Мега фен Аватара на 102
    Девствен е.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Девствен е.
    И как стигна до този извод ?

Повече от фен
    Хайде без обиди ако обичаш.. замисли се кой е простият в тази ситуация.. нито съм тръгнала да обиждам някой, нито нищо. Нямаш право да ме обиждаш при положение, че не ме познаваш. Ако обичаш не давай повече мнения...
    Не съм и смятал да пиша повече мнения тук,каквото написах го написах.Това,че ти не приемаш истината си е твой проблем.

Трябва да си имаш достойнството според мен.Аз бих му лепнала един шамар .

Цитирай Първоначално написано от Dexterfan Виж мнението
    Трябва да си имаш достойнството според мен.Аз бих му лепнала един шамар .
    Е да, това заслужаваше ....

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    1. Научи се да пишеш грамотно
    2. Покажи му циците си, не виждам какъв е проблема
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Варненска чайка
    Въпрос : Какво е върлото ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Цитирай Първоначално написано от Priceless Виж мнението
    Въпрос : Какво е върлото ?
    Какво трябва да е върлото ... ох като няма какво да кажете защо изобщо пишете ?

Град
    Варненска чайка
    Е, аз имам какво да кажа, но първо трябва да се информирам какво е върлото. Не мога така неподготвена да се изказвам.

Hilary_

Оф абе кво се праиш, че не ти е било готино. Ясно е, че много се кефиш, че така е станало, защото със сигурност много си го харесваш. Иначе нямаше да позволиш да си прави гавра с тебе. И не знам кво толко си се уплашила, нали си му давала да ти целува циците. Ебати филмарката си честно.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    започнахме да се целуваме, обаче той започна да ме опипва, да ме хваща за гърдите да ги целува
    започна да ми ввдига блузата, попитах го какво прави, а той ми каза, че иска да ги види, казах му че не може
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от melany94 Виж мнението
    Оф абе кво се праиш, че не ти е било готино. Ясно е, че много се кефиш, че така е станало, защото със сигурност много си го харесваш. Иначе нямаше да позволиш да си прави гавра с тебе. И не знам кво толко си се уплашила, нали си му давала да ти целува циците. Ебати филмарката си честно.
    Aми давах му ама само отгоре в смисъл в рамките на допустимото .. Не съм филмарка просто исках да споделя с някой и да получа съответние съвет, но оттогава мина време, вече тази случка е забравена, говорих с него и вече нещата са различни. Той си взе поука и така.
    Последно редактирано от bet3to : 09-14-2013 на 15:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си