- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво трябваше да направя според вас в тази ситуация ?
ами ние говорихме за секса и той каза, че преди него има много други работи които трябва да се направят ...
Мацка, на колко си? Макар че като си представя ситуацията не ти давам повече от 18...
Цитата си е направо мил!Което и момче да питаш (такива които са маалко по-улегнали, да кажем 20+) ще ти каже, че това си е чиста тактика "Нещо за до***ване ако има...". Ако пък ти отговори различно... попитай го пак (за да му дадеш шанс да си смени отговора..) и ако отново е същия - засилваш се със по-силният крак и така го изтряскваш в мандаринките, че не черно... ами лилаво да му стане пред очите! Както на повечето от нас/вас е известно, че нета е място, където можеш да бъдеш всеки... избираш си маска и я слагаш. Съвсем друго е, когато видиш, говориш, общуваш с въпросния индивид 1:1. Не си пълни главата с глупостите, които ти е драскал в нета... ако ще и от 1/2 година. Няма как да издържат на кантара накрая... след като теглиш чертата.
Пряко по темата: Не си губи времето... защото единствено него, никой неможе да ти върне!
Затваряй страницата и напред. Блокирвай скайпове, фейсбуци, телефони... няма смисъл. (Това разбира се е само съвет... решението е изцяло твое!)
^Абсолютно съгласна съм с Иво. Ако имаш мъъничко акъл в главата, ще ни разбереш.
Иска да топне кремвирша в лютеницата, ако ме разбираш. Класика в жанра. В ролята си на "батко" използва "авторитета" си на по-голям и готин в твоите наивни очи, за да влезе в най-вероятно девствените ти гащички. Трябва да имаш малко повече самоуважение и да си тежиш на мястото.
А и серозно, колко трябва да е жалък, за да те спре на улицата и да ти каже, че иска да ти види гърдите... Ти искаш от връзката ви гушкане, държане за ръчички и любовни приказки, а той иска секс, секс и секс. Рано ти е да се занимаваш с толкова по-големи от теб.
--------------------------------------------------------
Ми ти си мега проста,нормално е да е пробвал при положение,че първоначално не си се дърпала .Останал е с впечатлението,че го искаш.Момчето чисто и просто си е пробвал шанса,но явно ти си супер глупава и явно не си осъзнавала какво правиш.Ако бях на негово място и аз бих реагирал така (освен с показването на циците,това вече е прекалено).Така че, ти си виновната,че първоначално не си се дръпнала,убеден съм,че ако първоначално го беше направила,нямаше да се стигне до това,но не го познавам момчето,възможно е и просто да е загорял.
Ами не знам дали трябва да ви уведомявам ама говорих с него и каза, че всичко е станало първосигнално, разбрал е че съм се уплашила и каза, че ме разбира. Общо взето се разбрахме ..
Абе как ще иска да му пусна на върлото, където всеки мове да ни види...
Доколкото разбирам на него не му пука особено за теб. Пишете си , той те заебава, после изведнъж пак се "заинтересува" за теб. 2 месеца нито си пишете, нито нищо. Не вярвай на всичко което ти пише!! НИКОГА! Виждали сте се 3 пъти на кръст , кво си очаквала? Ако се бяхте видяли поне 10 пъти още и ако му беше показала ясно , че не си такава и такава и че го харесваш едва ли не вероятно резултатът не би бил такъв. А може и толкова да му е акъла. Знам ли, такива като тоя пич има много и не са единици. Според мен просто иска да "те мине", да си "поредната му бройка" и други такива. Нищо лично , пробвал си е късмета и за малко да стане работата. Интересно как е искал да ти ги види в тъмното, след като сигурно е било тъмно като в гъз? Или просто е едно загорело копеле което чука и след тва те заебава?
Моят скромен съвет: Заебавай го ако не искаш само секс. Ако го харесваш може да дадеш да те "мине" , щом е толкова загорел, пък после квото сабя покаже.![]()
Трябва да си имаш достойнството според мен.Аз бих му лепнала един шамар .
Въпрос : Какво е върлото ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е, аз имам какво да кажа, но първо трябва да се информирам какво е върлото. Не мога така неподготвена да се изказвам.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Оф абе кво се праиш, че не ти е било готино. Ясно е, че много се кефиш, че така е станало, защото със сигурност много си го харесваш. Иначе нямаше да позволиш да си прави гавра с тебе. И не знам кво толко си се уплашила, нали си му давала да ти целува циците. Ебати филмарката си честно.
Последно редактирано от bet3to : 09-14-2013 на 15:04