Ко да напрая че баща ми е набит изцепен бивш борец е :X
Първоначално написано от baby_baby аз съм 165 и съм 47 ae az li sam na visokiq tyka 185 70 ii nqkolko
Ти си кльощав дкдгфлкгф
Първоначално написано от trabi_bs ae az li sam na visokiq tyka 185 70 ii nqkolko да да... аз съм 350 висок
уоуу на мен ми е 350 дебелл
Първоначално написано от trabi_bs ae az li sam na visokiq tyka 185 70 ii nqkolko май ти
Първоначално написано от n1gh7mare09 Ко да напрая че баща ми е набит изцепен бивш борец е :X i tvoq li e
ама след ескапел
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx да да... аз съм 350 висок mi kolko sam visok e pomak 185sm sam e i 74 kila mai
Първоначално написано от trabi_bs i tvoq li e СЯ дет са е праийл на кУрав го боли кръста като се сменят сезоните
d
като каза на бейбито че си по- висок от нея я изгони я клекни
Първоначално написано от n1gh7mare09 СЯ дет са е праийл на кУрав го боли кръста като се сменят сезоните moq go bolqt ramenete poneje se prai6e 4e moi da nosi zimnite gymi si4ki navednyj
Първоначално написано от n1gh7mare09 като каза на бейбито че си по- висок от нея я изгони я клекни 4e i kleknal pak sam po visoki4ak
Първоначално написано от trabi_bs 4e i kleknal pak sam po visoki4ak доста си по-висок от мене
s
Първоначално написано от baby_baby доста си по-висок от мене ai 6ta nosq na kon4e da si po visoki4ka
Хахаха бившия ми приятел беше 1,95
Първоначално написано от trabi_bs ai 6ta nosq na kon4e da si po visoki4ka диииииииииии
Първоначално написано от n1gh7mare09
Първоначално написано от Meonesssss Хахаха бившия ми приятел беше 1,95 лелеееееееее много :O
Има ли някъв шанс да порасна с поне 5-6 сантиметра
Първоначално написано от baby_baby диииииииииии nqma diii dai vodka purvo 4e nemoa vyrvq bez neq
Първоначално написано от n1gh7mare09 Има ли някъв шанс да порасна с поне 5-6 сантиметра 6ta opunem mejdy tegli4ite na benzovete
Правила