.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 225

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Жалък си .

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Жалък си .
    Щот не ми е цел да съм милиардер ли? Ок мерси.

Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Щот не ми е цел да съм милиардер ли? Ок мерси.
    Не. Защото си на 20 години и киснеш в някакъв форум, правиш глупави теми (като тази в която няма никаква логика) спориш с 14-15 годишни, като се опитваш да надделеш над тях
    Постоянно нападаш Fisherman, защото е на 20 и учи и го издържат - ха ха ха ...
    Върви си при приятелчетата от махалата и си бездействай, анално податлив селянин

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Не. Защото си на 20 години и киснеш в някакъв форум, правиш глупави теми (като тази в която няма никаква логика) спориш с 14-15 годишни, като се опитваш да надделеш над тях
    Постоянно нападаш Fisherman, защото е на 20 и учи и го издържат - ха ха ха ...
    Върви си при приятелчетата от махалата и си бездействай, анално податлив селянин
    Toчно ся нямак ак да съм си със приятелчетата, не ми тряя да надделявам над когото и да било, правя теми щот ми е кеф да ви храня. Иначе ако бях анално податлив, щях да ти драскам лс да ми лижиш космясълия гЪз и да ми ядеш лайната.

И ако спорих със 14-15 годишни.. бих си нарязал вените, ти на толкова ли си ?

Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    Toчно ся нямак ак да съм си със приятелчетата, не ми тряя да надделявам над когото и да било, правя теми щот ми е кеф да ви храня. Иначе ако бях анално податлив, щях да ти драскам лс да ми лижиш космясълия гЪз и да ми ядеш лайната.

И ако спорих със 14-15 годишни.. бих си нарязал вените, ти на толкова ли си ?
    Не можеш да кажеш и две изречения без да изръсиш поредната простия. Браво, кефи те да храниш несполучливо 15 годишна и 20 годишен, Уоу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си