.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Програма има ама е пълна с вируси.. въвеждаш информации, кодове глупости , имаш право на избор накрая за няколко неща като дали просто да ти даде паролата или да я смениш... и трябва да избереш точно определени неща, защото тръгнеш ли да избираш каквото ти искаш (например просто да ти даде паролата)... компютъра заминава... моментално... после- на свиждане в сервиза ;д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    Програма има ама е пълна с вируси.. въвеждаш информации, кодове глупости , имаш право на избор накрая за няколко неща като дали просто да ти даде паролата или да я смениш... и трябва да избереш точно определени неща, защото тръгнеш ли да избираш каквото ти искаш (например просто да ти даде паролата)... компютъра заминава... моментално... после- на свиждане в сервиза ;д
    Значи ти го набиват, а ти за по-лесно се залъгваш, че "програмата" работи, просто ти не си успял/а да я пуснеш ?

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Значи ти го набиват, а ти за по-лесно се залъгваш, че "програмата" работи, просто ти не си успял/а да я пуснеш ?

Не, просто програмата аз не я барам, познавам хора които знаят как да работят с нея и ми вършат работа.. като цяло знам кво трябва да направя ама не рискувам ;д

iliyanzh
    Guest
    Ами аз досега мисля, че никой не е успявал да хакне фейсбук и че Зукърбърг е предложил 1 милион на тоз, който успее да го хакне. Но може и аз да се бъркам.
    Последно редактирано от iliyanzh : 04-20-2016 на 08:37 Причина: Правописна грешка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си