Първоначално написано от Meonesssss е при теб е скучен, при мен и шибан и гаден. Защо?
не само тях не как- да го разбирам тва
l
Първоначално написано от n1gh7mare09 не само тях не как- да го разбирам тва Че само обици не съм си зела
Първоначално написано от baby_baby Защо? Дълга история ... Шибано ми е за едно момче, а ми е гадно заради едно момиче и едно момче Щи обесня след малко на ЛС
Първоначално написано от n1gh7mare09 Нямам излишни пари, пък и наистина нищо не ми тряя Николай не му ли трябва някоя тениска bukaniq fen na adidas sq 6i zeme o6te
Първоначално написано от Meonesssss Дълга история ... Шибано ми е за едно момче, а ми е гадно заради едно момиче и едно момче Щи обесня след малко на ЛС доообре а какво стана хареса ли ти роклята :P
Първоначално написано от Meonesssss Дълга история ... Шибано ми е за едно момче, а ми е гадно заради едно момиче и едно момче Щи обесня след малко на ЛС i na mene molq te
Първоначално написано от trabi_bs bukaniq fen na adidas sq 6i zeme o6te к'во правиш бе водкаааааааааааа :P
Първоначално написано от baby_baby доообре а какво стана хареса ли ти роклята :P Да
Първоначално написано от trabi_bs i na mene molq te клюкарко
Водка + бира- ще са возя в лодка по баира mda
Аз си харесах една тениска от мола ,а ма утре ши я зимам
Да не е на адидас от интера
Първоначално написано от Meonesssss клюкарко aй да не остана и аз по- назад aма може да не ми кажеш това може нещо друг о
свалячи
Бивши биячи
Първоначално написано от n1gh7mare09 aй да не остана и аз по- назад aма може да не ми кажеш това може нещо друг о Какво? Аз нали ти казах от къде съм, само ти знаеш
На терора ползвачи
Селски пиячи
Първоначално написано от Meonesssss Какво? Аз нали ти казах от къде съм, само ти знаеш НИдей, Шсаа трогна
Първоначално написано от Meonesssss Селски пиячи На сватбата ти мариячи
Първоначално написано от n1gh7mare09 НИдей, Шсаа трогна Нидей
Nидей гледа изгрева къде й
Правила