Първоначално написано от baby_baby дам ама замалко и бързо се прибрах Бе колко да е бързо 3 часа каране си ударилa или ти със въртолета
Първоначално написано от n1gh7mare09 Аз утре ще го извикам да пием и ще го напия Ем шанс
Първоначално написано от Meonesssss И аз не съм, спооооокойно не съм се притеснила много много
Цял август бях в Бургас
Първоначално написано от n1gh7mare09 Бе колко да е бързо 3 часа каране си ударилa или ти със въртолета дам 3-4 часа
Първоначално написано от Meonesssss Цял август бях в Бургас Аз само седмица ама беше якоооооооооо
Aз бях известен в бившия ямболски блок 21 като орГиналния- иф ю ар перферзен уил ъндерстенд дис
Първоначално написано от Meonesssss Това пък само Николай го знае
Ооо за утре пиене ли чух ???
Първоначално написано от Meonesssss Цял август бях в Бургас В Бургас съм само като уча ама ме е страх да излизам вечер в Славейков ай кажи си името е мамка му
Първоначално написано от Meonesssss Цял август бях в Бургас cql magazin na adidas ima v nas
Първоначално написано от SurfSky Ооо за утре пиене ли чух ??? То тва е само за измама на врага
Първоначално написано от n1gh7mare09 Aз бях известен в бившия ямболски блок 21 като орГиналния- иф ю ар перферзен уил ъндерстенд дис иф айм нот перферзен анд ъндерстенд дис, лот ем ай ?
Първоначално написано от n1gh7mare09 В Бургас съм само като уча ама ме е страх да излизам вечер в Славейков ай кажи си името е мамка му koi blok si e i slabeikata ne e nika stra6en kfartalec qla ti ve4er u lazyr batka lice manqk lek
Първоначално написано от n1gh7mare09 В Бургас съм само като уча ама ме е страх да излизам вечер в Славейков ай кажи си името е мамка му Няма пък.
Първоначално написано от SurfSky Ооо за утре пиене ли чух ??? i az go 4yx
Първоначално написано от Meonesssss Няма пък. Ivaila sa kazva
Първоначално написано от trabi_bs koi blok si e i slabeikata ne e nika stra6en kfartalec qla ti ve4er u lazyr batka lice manqk lek Ее филмарчета В моя квартал не слизат, щото ги е страх да не бъдат пребити, наиш ли как им треперят гащите като кажа от кой квартал съм
Първоначално написано от trabi_bs Ivaila sa kazva Ahahah със сиг.
Първоначално написано от trabi_bs koi blok si e i slabeikata ne e nika stra6en kfartalec qla ti ve4er u lazyr batka lice manqk lek Не живея в славейков те хората не са страшни ама обясни ми що мирише на изгоряло и от всякъде се чуват изстрели и гърмеж мамка му
помацииииииииииии
Първоначално написано от n1gh7mare09 Не живея в славейков те хората не са страшни ама обясни ми що мирише на изгоряло и от всякъде се чуват изстрели и гърмеж мамка му ко му има на Славейков, колко пъти съм минавала от там, нищо лошо не видях
Първоначално написано от n1gh7mare09 Не живея в славейков те хората не са страшни ама обясни ми що мирише на изгоряло и от всякъде се чуват изстрели и гърмеж мамка му do VXT palqt gumi nqkfi lapeta mn 4esto gi pandizqt aa gyrmeji i v lazyr ima daje i kirki si imame tyka
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx помацииииииииииии lykankaaa<3
Правила