- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат ! [VOL2]
Пафкам тревичка, карам си мощната бричка и си викам брат ква е таз пред мене яка пичка, спирам пред нея питам я иска ли с перката на радиоатора да и повея, тя ми вика спри, че от кеф ще полудея, спирам аз качвам я в колата и яко газ, ръгам първа, втора ,трета - на мотора никва жал, задните гуми фърлят яко кал, баса гърми, трещи , а мацката до мен от страх крещи...
Следва продължение направо втора глава, но не си мисли че е за слава, така както си карам аз дърпам ръчната, в завоя с вратите и пак яко газ спирам на паркинга на карфур, прая бърнаут и си викам тая до мен довечера ще я правя нокаут.Успокоявам колелата, гледам бая загряла е колата, но не ми дреме и натискам копчето с надпис "спорт", започвам да набирам скорост към задницата на един ескорт, след 3 минути съм на магистралата посока ямбол, а манги за гориво бол
twa e dosega![]()
Последно редактирано от n1gh7mare09 : 09-13-2013 на 16:20
Следва вече трети вол, а аз нося се по пътя, като болд на стадион, вътре свири с бас мега мощен акордеон,
вече стъмнява се пускам синия неон, иии давам още газ на моя форд ОРЕОН(: D: D)Той зареден е с гориво като хладилник с фреон,Не съди по модела, той е много модерен с 320 коня и е адски наперен, на сфетофара яде бими бели и черни, аз му купувам гуми само модерни, Вече 30 минути минаха аз нося се 230 със стрелка на оборотомера в лютеницата, тряя скоро да свърши мътеницата..
Ако трябва да пиша есе по български няя напиша нищо ама такива глупости ми идват наум![]()
u're welcome (:
Последно редактирано от nexttt : 09-13-2013 на 16:18