.

Виж резултатите на анкетата: bihte li zagubili devstvenostta si v purvata bra4na nosht

Гласували
198. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da

35 17,68%
  • ne

163 82,32%
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 122

Hybrid View

Възмутена съм до мозъка на костите си, че някои хора го правят на крехка възраст, само защото било модерно. Как може ти да жертваш най-святото нещо, заради някакви си моди...?!?! Мога да ви кажя, че леля ми го е направила на близо 22 години. С чичо са щастливо омъжени, устроиха се в Германия и имат 2 деца. И най-важното-много се обичат Така че, наричайте ме монахиня, страромодна и каквото и да е, но аз дори да го направя на 25, ще съм щастлива, че съм открила мъжа, когото много обичам...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    Възмутена съм до мозъка на костите си, че някои хора го правят на крехка възраст, само защото било модерно. Как може ти да жертваш най-святото нещо, заради някакви си моди...?!?! Мога да ви кажя, че леля ми го е направила на близо 22 години. С чичо са щастливо омъжени, устроиха се в Германия и имат 2 деца. И най-важното-много се обичат Така че, наричайте ме монахиня, страромодна и каквото и да е, но аз дори да го направя на 25, ще съм щастлива, че съм открила мъжа, когото много обичам...
    То да се чака до сватбата също е мода, пещерните хора едва ли са го правили.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си