.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Казах, че ми трябва и на мен. Аз вече си зареждам телефона, само когато е изключен. 1 седмица беше включен и го зареждах като батерията падне под 15%, но стана по-зле. В началото имах 300МБ използвани и 1400МБ свободни и някъде на 5-я ден съотношението беше 700 на 1000. За тва препоръчвам зареждане при изключен телефон.
    Хубавото на Android 4.2.2 е, че има бутонче за освобождаване на RAM.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Казах, че ми трябва и на мен. Аз вече си зареждам телефона, само когато е изключен. 1 седмица беше включен и го зареждах като батерията падне под 15%, но стана по-зле. В началото имах 300МБ използвани и 1400МБ свободни и някъде на 5-я ден съотношението беше 700 на 1000. За тва препоръчвам зареждане при изключен телефон.
    Хубавото на Android 4.2.2 е, че има бутонче за освобождаване на RAM.
    Аз онова бутонче го използвам често, но след като го използвам затворените приложения и глупости се включват наново.. А и за батерията много хора твърдят, че не трябва да се остави да изгасне :/ Много объркващо...Аз го зареждам като остане на около 5 %...При миналото зареждане издържа малко над 4 дена при ниско-средна употреба, но при най-новото зареждане с не голяма употреба издържа около 1 ден и 19 часа е вече на 65% ..много бързо се източва...
    Последно редактирано от fuzzybuzzy : 09-14-2013 на 10:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си