.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Момичета (и момчета може би), я ми дайте идеи за лесни ястия. За съжаление нямам печка, имам само котлон и микровълнова. Не ми идва много на ум какво друго мога да си сготвя освен яйца, ориз и спагети.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Момичета (и момчета може би), я ми дайте идеи за лесни ястия. За съжаление нямам печка, имам само котлон и микровълнова. Не ми идва много на ум какво друго мога да си сготвя освен яйца, ориз и спагети.
    Тиганитки; омлети; аз обичам всякакво пържено свинско (например наденичка) с доматен сос; пилешки пържолки със сметанов сос.. можеш супички да си правиш.. пържени филийки :Д..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Микровълновата с грил ли е?

Иначе - задушени зеленчуци с различни сосчета, гювечета, пълнени гъбки/картофи/пипер, палачинки със сладки и солени плънки, панирани тиквички/патладжан/пиперки. А с един грил-тиган си решаваш въпроса с всякакво месо и риба.

Студентче, а?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    картофи на фурна с топено сирене - примерно, всякакви салати,супи,пържени зеленчуци , задушени зеленчуци,ориз със зеленчуци, палачинки с каквото се сетиш, пържено месо някакво,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си