Да пушиш солети ? Не бях чувала по-голяма простотия.
Първоначално написано от unbroken. Да пушиш солети ? Не бях чувала по-голяма простотия. аз съм пу6ил солети :Д
Първоначално написано от unbroken. Да пушиш солети ? Не бях чувала по-голяма простотия. Tва го пробвахме на 1 рд, добре се получи след 2 пакета стана едно яко
Никога не съм бил загрижен за някой преди да срещна теб baby
Първоначално написано от trabi_bs Никога не съм бил загрижен за някой преди да срещна теб baby Пали трабанта да ходиш да я крадещ и да Дигаш сватба
Първоначално написано от n1gh7mare09 Пали трабанта да ходиш да я крадещ и да Дигаш сватба ti ostavi mi ot foryma kazaxa 4e e ojasqva6t imam si yrod4ee
Първоначално написано от trabi_bs ti ostavi mi ot foryma kazaxa 4e e ojasqva6t imam si yrod4ee Те не разбират от тунинг
Първоначално написано от n1gh7mare09 Те не разбират от тунинг tam obi4at samo orginalkite tes s dobavkite gi plyqt stabilno
Първоначално написано от trabi_bs Никога не съм бил загрижен за някой преди да срещна теб baby вече съм тукааааааааа <3333333333 :*********
Първоначално написано от baby_baby вече съм тукааааааааа <3333333333 :********* уелкъм
Правила