на митко зафирата няма равна
Ай аз отивам да гледам сеир - вип брадър де
Първоначално написано от n1gh7mare09 ладата ли mne tq se znae koq e
Първоначално написано от n1gh7mare09 Ай аз отивам да гледам сеир - вип брадър де sq go gledam
nqkoi
никой
kowri sbogom
Първоначално написано от trabi_bs kowri sbogom Бургаски сутеньор си ти ама се криеш добре
божее тия вкараха само тапаци в Вип Брадър
Последно редактирано от baby_baby : 09-15-2013 на 18:27
Първоначално написано от n1gh7mare09 Бургаски сутеньор си ти ама се криеш добре Кажи му че искаш някоя , и ти я урежда Върти ги всички на малкото пръстче на крака си
Първоначално написано от baby_baby божее тия вкараха само тапаци в Вип Брадър Вип ... Никви випове Няма да е май мн интересно
и аз така мисля че няма да е много интересно
Таз горката обърка входа пък ... Абе ще видиме
Първоначално написано от baby_baby божее тия вкараха само тапаци в Вип Брадър принц Ангел моят фаворит, нищо че си падам малко расист
а па тва Африка зяездите сиг са полудели е пълна тъпотия
Първоначално написано от SurfSky Таз горката обърка входа пък ... Абе ще видиме с тез крака дълги колкото мен целия, далеч ще стигне
Първоначално написано от n1gh7mare09 принц Ангел моят фаворит, нищо че си падам малко расист никой не ми е фаворит засега
gledam gi i dvete banalo minava na analno
Тва звездите кога го дават ?
сега
Първоначално написано от baby_baby никой не ми е фаворит засега az
Първоначално написано от SurfSky Кажи му че искаш някоя , и ти я урежда Върти ги всички на малкото пръстче на крака си ne me kleveti pred moeto momi4e
Първоначално написано от baby_baby сега на кой канал?
Първоначално написано от n1gh7mare09 на кой канал? btv
Правила