.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Angry Гафове на първия учебен ден:D

Как мина първият ви учебен ден? Разкажете гафове ваши или на други . При мен се случи нещо, ноо малко ме е срам да го напиша
    момиче!

На мен ми звънна телефона и момчетата си зашушукаха (понеже слушам корейска музика). Умрях от срам

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Едни момичета пяха "Сладкопойна чучулига", но се получи жестоко дране на гласове и всяка се опитваше да се наложи над другите.
    Господина по музика започна да прави някакви странни движения.
    Докато се играеше някаква сценка на заден фон се чу много мазно 'Нееееее, ти го дръж!', при което всички избухнахме в смях.
    Докато един говореше се получи жестоко ехо.
    Директора мьекаше жестоко, по принцип всички мьекаме, но неговото адски се чуваше.
    Една учителка, която не трябваше да бъде там присъстваше.
    Пуснаха някакъв марш на който всички се чудеха.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз бяха заинтригувана от големите батковци Иначе някакво момиче пя this girl is on fire не знам кой я беше излъгал , че може да пее
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Припадна едно момиче и както всички гледаха церемонията направиха 180 градуса и се обърнаха да гледат кво става ;дд

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Припадна едно момиче и както всички гледаха церемонията направиха 180 градуса и се обърнаха да гледат кво става ;дд
    Ъ, не е смешно?

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Някъв заек беше дошъл пиян
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Това не е забавно оправи ли се момичето?
    При нас имаше едно момиче което както си стоеше и гледаше тържеството изведнъж се отдели от всички, и после като дойде време да влизаме в училище, тя ходеше последна и аз понеже се притеснявам от хора, също отидох при нея последна.И не знам какво и е станало,но беше много срамежлива,както и аз . Поле седнахме заедно . И госпожата я пита за името и тя мълчеше и после ме пита за моето, и аз едвам си го казах .Умрях от срам ноо това не е нищо..най- големия ми гаф предстоеше ,но ме е срам да го напиша тук.Всички много ми се смяха, освен момичето до мен,а аз исках да ме няма :s
    момиче!

Цитирай Първоначално написано от swetygiRl Виж мнението
    Това не е забавно оправи ли се момичето?
    При нас имаше едно момиче което както си стоеше и гледаше тържеството изведнъж се отдели от всички, и после като дойде време да влизаме в училище, тя ходеше последна и аз понеже се притеснявам от хора, също отидох при нея последна.И не знам какво и е станало,но беше много срамежлива,както и аз . Поле седнахме заедно . И госпожата я пита за името и тя мълчеше и после ме пита за моето, и аз едвам си го казах .Умрях от срам ноо това не е нищо..най- големия ми гаф предстоеше ,но ме е срам да го напиша тук.Всички много ми се смяха, освен момичето до мен,а аз исках да ме няма :s

Кой клас си? Да те е срам да си кажеш името? Спокойно, повечето даскали не ядат хора.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Зайче съм и се загубих хахах :Д Целиха ни с моркови, но мен не ме уцелиха, за щастие хаха

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    аз не отидох освен зайците другите не ни пускат да допарим до сградата нямаше смисъл просто
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Не знам дали е точно гаф, обаче няколко зайки бяха облечени точно като за околовръстното. И става въпрос за елитна гимназия, смятайте. :/
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Едно момче от моя клас целеше зайците със зеле, но без да иска уцели зам. директорката. Тя бегло беше видяла откъде дойде зелето, но не видя кой точно го метна и тръгна да се кара на едно момче (от съседния клас), който точно в това време режеше поредния морков (не ни дават да целим попринцип) с нож, при което в бързината скрил моркова, но продължил да държи ножа...
    съвсем нормално изглеждаше

След стоенето няколко часа при церемонията другите зайци тръгнаха да влизат и в тоя момент мога да кажа,че през живота си не съм виждал толкова моркови в живота си . 8в тръгва и аз съм по средата,а целия клас се раздели докато ходихме по един начин,така че аз оставам между двете групички по средата сам самичък пред 1000 човека...:s, гадно беше.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Кой клас си? Да те е срам да си кажеш името? Спокойно, повечето даскали не ядат хора.

Ами срам ме е да говоря пред всички. 9ти клас съм, и съм нова. За сега говоря само с момичето до мен,а всички други се познават
    момиче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си