Първоначално написано от Meonesssss Аз пък трябва са съм вързана на каишка, да не ми се сърдят после като отида някъде .... звучи смешно
с николай са пръснахме
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx с николай са пръснахме смисъл
Първоначално написано от baby_baby звучи смешно щото е поредната простотия .... чак се нервя !
Първоначално написано от baby_baby смисъл пиене, яките пури, яко чалга - ко поече
Първоначално написано от Meonesssss щото е поредната простотия .... чак се нервя ! е спокойно де и аз съм ядосана и сърдита..........
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx пиене, яките пури, яко чалга - ко поече ок
https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf разсмя ма тоз кафевия приятел
Първоначално написано от baby_baby ок не спря да те хвали
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx пиене, яките пури, яко чалга - ко поече Ми разходка с лодка - яхта, секс, друга музика ...
Първоначално написано от baby_baby е спокойно де и аз съм ядосана и сърдита.......... ами до вчера егати и милия вс перфектно, днес са сърди, че съм отишла на coca cola без него, като знам , че там има момчета
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx не спря да те хвали какво пък толкова ме хвали
Първоначално написано от Meonesssss ами до вчера егати и милия вс перфектно, днес са сърди, че съм отишла на coca cola без него, като знам , че там има момчета то по тая логика, да не излиза без теб, че по пътя може да го заговори момиче
Първоначално написано от Meonesssss ами до вчера егати и милия вс перфектно, днес са сърди, че съм отишла на coca cola без него, като знам , че там има момчета е ревнува
Първоначално написано от n1gh7mare09 Ми разходка с лодка - яхта, секс, друга музика ... ае гледахме едно GSi и получихме ерекция
Телефон изключен, музика до дупка - мене ми е кеф
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx ае гледахме едно GSi и получихме ерекция ако видите афродита ко ли ши стани
обича те е не го ли разбираш
Първоначално написано от Meonesssss Телефон изключен, музика до дупка - мене ми е кеф пускай големия меч и да гърмят колоните
Първоначално написано от n1gh7mare09 ако видите афродита ко ли ши стани видяхме... 156 с два аспуха... заложих че е гта
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx видяхме... 156 с два аспуха... заложих че е гта ии спечели 10 мин самотно време в кенефа с плейбойй
Любовта по интернет е като вярата в призраците
Първоначално написано от Meonesssss Телефон изключен, музика до дупка - мене ми е кеф и аз съм така баща ми е някаде пие си с приятелите а мама спи и то много дълбоко
Първоначално написано от baby_baby и аз съм така баща ми е някаде пие си с приятелите а мама спи и то много дълбоко аз пък сама и не искам да говоря с никого , тей че F.O. до дупка !!!
Правила