.
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Threaded View

Ситуацията наистина е объркваща. Моят съвет е приятелят ти да размисли върху това кое от момичетата харесва повече. Прав е в това да не иска да навлиза в друга връзка, защото приятелката му ще се почувства кофти и ако той наистина я обича, няма да се прехласва по други. Ще кажа нещо, за да те успокоя малко- вероятно е да се окаже, че той има само малки симпатии към тази, която харесваш. В такъв случай той трябва да й каже, че е зает, има приятелка и т.н. Тогава нещата са в твои ръце. Покажи й, че имаш чувства по някакъв начин, излизайте повече и разговаряйте. На купона, който предстои наблюдавай как и двете момичета се държат към него и как се държи към тях самият той. Така може би ще разбереш към коя има по-силни чувства или другият вариант е той да ти сподели след това, като се има на предвид, че сте близки приятели. Не знам какво да те посъветвам повече, тъй като не знам как ще се развият нещата, но не се притеснявай да питаш за съвет след като мине купона. Успех от мен за сега, надявам се да съм била полезна.
    Последно редактирано от lovefaithx : 09-17-2013 на 18:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си