.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    LoLLiipop
    Guest

Притеснение.

Здравейте аз съм на 16 в събота правих секс за пръв път белеше но нямаше кръв. Правих му свирка и после го правихме с презерватив. На другия ден ме боля корема беше нещо като мускулна треска. Съмнявам се да не ми е лепнал някоя венерическа болест. На другия ден имах леко кафяво течение все едно ще ми идва трябваше днес да ми идва. Знам, че при първия път закъсняма и не е това проблема. Днес като бях на даскало ходих да пишкам не се избърсах, бях за всеки случай с превръзка ако ми дойде. Като се прибрах на превръзката имаше леко жълто нали не се бърсах и секрет, ама май жълт. Има ли повод за притеснение да не ми е лепнал някоя болест.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Започни да се бършеш и няма да го има жълтото петно.
    ^^^
    Бургас <3

За кафявото течение- когато е имало малко кръв в теб, но не е изтекла, тя се окислява и става кафеникава. Или е защото ще ти идва, или си прокървила при първия път, но не е била толкова много за да изтече. Жълтото е най- вероятно, защото не си се избърсала, но може да е и предменструален секрет, знам ли... Но мисля, че не ти е лепнал нищо. Ако след като ти свърши има проблеми, отиди на лекар, за да не се притесняваш
    n0 mus1с, n0 l1f3

Супер фен Аватара на prince
    Напикала си се това е. Гадна болест.

Той и да ти е лепнал нещо, няма да имаш симптоми от днес за утре. Сигурно ще ти дойде, щом сте го правили с презерватив.

Внимавай с кой си лягаш, за да не се чудиш следващия път какво ти е лепнал.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Той и да ти е лепнал нещо, няма да имаш симптоми от днес за утре. Сигурно ще ти дойде, щом сте го правили с презерватив.

Внимавай с кой си лягаш, за да не се чудиш следващия път какво ти е лепнал.
    +1

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от 6mateto Виж мнението
    За кафявото течение- когато е имало малко кръв в теб, но не е изтекла, тя се окислява и става кафеникава. Или е защото ще ти идва, или си прокървила при първия път, но не е била толкова много за да изтече. Жълтото е най- вероятно, защото не си се избърсала, но може да е и предменструален секрет, знам ли... Но мисля, че не ти е лепнал нищо. Ако след като ти свърши има проблеми, отиди на лекар, за да не се притесняваш
    +1

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Нищо ти няма.. Те тези болести да не се лепкат ей така.. Особено при вас, 15 годишните /или там някъде/..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Нищо ти няма.. Те тези болести да не се лепкат ей така.. Особено при вас, 15 годишните /или там някъде/..
    Айде бе.

Иначе и аз мисля че нищо ти няма, но следващия път не бъди толкова глупава а ползвай предпазни мерки. Те не са само против забременяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си