Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Оле, ебати, само дадох съвет, щото не е като да не се е случило на най-близкия ми човек, капиш?
Точно ти, дето до последния момент не знаеше ква филология да запишеш, хич не ми се обяснявай. Само се опитвам да спася автора от убеждението, че с филология ще прави бизнес или нещо такова. А ти вместо да ми изкарваш постове от другаде, че и на всичкото отгоре невярно цитирани, вземи се запитай кой нормален университет ще ти даде да правиш икономическа магистратура, след като си следвал филология. Няма да имаш необходимия background, тоест икономически предмети. Приятелка с това са я порязали, когато искала магистратура в Холандия, а е завършила бакалавър в УНСС- Далеч не си първият, обмислял тоя вариант, сеш' се?

Корея наистина може да е манна небесна, но да учиш цяла филология, за да научиш корейски - не знам, прецени си.

И да, баш по ирански има. Изненадващо, но ги преподава учителят по ... ами, ирански. Е, няма да са в Сливен, да.
Да ти дам ли телефона на една приятелка която преди месец замина да учи в Холандия с бакалавър от УНСС ???