.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Wink Как мога да помагам на майка ми финансово?

Здравейте!Аз съм на 12 години и искам да работя нещо леко.Примерно от интернет или да оцветявам някакви картинки за блогове и форуми..Нещо такова.Много ще благодаря на всички ,които ми помагат! http://www.teenproblem.net/forum/ima...ons/icon12.png

Супер фен Аватара на NissaN
    Като не й пречиш

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Мисля, че на 12 си много малка, за да те приемат на сериозна работа дори и почасова или в интернет. Със сигурност ще поискат разрешението на родителя, защото ти си даже малолетна!

Супер фен Аватара на Deadlock
    Много мило На тази възраст можеш повече да помогнеш индиректно. Може например да поемаш по-голяма част от домакинските задължения, така че на майка ти да й остава повече време и енергия да реши финансовия проблем.

Самоубий се. Така не само на майка си няма да пречиш
    |DC -Wild#Cat!!♥

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението
    Абе ти малоумен ли си бе? Във всяка тема ли ще пишеш на хората да се самоубиват? Аре хващай си пътя.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    много си малка за да работиш никой няма да те наеме не и пречи мий чиниите чисти къщата проскаи дрехите пери ги така ще и помогнеш

Голям фен Аватара на explosion_
    На 12, няма как да печелиш пари, по-точно има как, но ще бъде по лесно просто да се ограничиш в своите разходи. Харчи само за най-нужните ти неща

Цитирай Първоначално написано от PainInTheAss Виж мнението
    Май така и ще направя, ако никой не ме вземе да живея при него.Като няма ред в живота ми и губя сумати време за някакви глупости.

На 12 няма как да работиш. Но пък можеш да облекчиш майка ти като си ограничиш глезотиите, искам да кажа да не даваш пари за глупости, да ѝ помагаш в домакинството, да си чистиш стаята редовно. Майките (повечето) оценяват това.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    сигурен съм че ваще искаш само да учиш ! затова учи и ще са най-доволни.... финансово на тая възраст няма как...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    много си малка за да работиш никой няма да те наеме не и пречи мий чиниите чисти къщата проскаи дрехите пери ги така ще и помогнеш
    +1

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Много мило На тази възраст можеш повече да помогнеш индиректно. Може например да поемаш по-голяма част от домакинските задължения, така че на майка ти да й остава повече време и енергия да реши финансовия проблем.
    +1

Има все пак как! Искаш да печелиш пари? Можеш само докато гледаш 3 секундни реклами! Ако искаш можеш да се регистрираш на http://www.clixsense.com/?5730024 .. лично аз съм от поне година и наистина доста пари си изкарах Ако си била достатъчно активна в правенето на пари през деня, ClixSense ще те възнагради с 12% бонус върху парите които си спечелила за деня. ClixSense не поставя никакви ограничения за размера на рекламите, които можеш да видиш на ден.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си