Първоначално написано от
mMemories
За ревността съм горе-долу съгласна, но все пак ис зависи от ситуацията.. в смисъл има някои момичета, които са склонни да ревнуват и от роднините на приятеля си дори, и да си въобразяват че всяка една негова позната или приятелка има някакви мераци към него.. при мъжете също го има това.. Има и случаи в които сме изревнували партньора от някой и му го връщаме по същия начин, но без да имаме някакви чувства към другия... Като цяло за всяко нещо си зависи от ситуацията..
Колкото до случката с любимия човек, well, в момента приятел нямам, но след 3 часа това може и да се промени :Д Иначе с този човек имаме някои случки например първия ден като се запознахме щобо бяхме се събрали на нещо като купон у тях той ме изпрати до нас казах му чао, направихме по 2-3 крачки всеки в посоката си и се върнахме, почнахме да се целуваме и да.. не знам мнг му се изкефих на тоя момент ;д после като се прибирал, щото трябваше да мине през двора на една изоставена сграда, подхлъзнал се и се хванал за първото което хванал... за негов късмет се оказало шипков храст... и на другата сутрин ми звъни братовчедка му и ми вика абе ти снощи целувала ли си се с братовчеда и аз викам да и тя вика оо ето защо беше толкова щастлив въпреки че беше целия в тръни и аз на 7563409689307928637265438750967 небе... ;д