Ако някой ти каже,че те обича не му вярвай,защото любовта не се казва,а се доказва!Годините не те предпазват от любовта,но любовта до някаква степен те предпазва от годините!Животът е като огледало,ако му се усмихнеш ,той ще ти отвърне със същото
Трябва да е било любов . Но свърши сега . Положи шепот на възглавницата ми . Остави зимата на земята . Събуждан се самотна , има въздух от тишина в спалнята и навсякъде . Докосни ме сега , затварям очи и мечтая …Трябва да е било любов , но свърши сега …Трябва да е било хубаво , някакси го загубих . Трябва да е било любов , но свърши сега …От момента в които се докоснахме , докато времето избяга . Караи ме да вярвам , че сме заедно . Че съм подслонена от сърцето ти . Но вътре и отвън се превръщах във вода . Като капка в длантати и е тежък зимен ден аз мечтая …Трябва да е било любов , но свърши сега …Бе всичко , което исках , сега живея без него . Трябва да е било любов , но свърши сега …Където водата преливаше , където вятърът духаше . Трябва е било любовта , но свърши сега …Трябва да е било хубаво , но свърши сега . От момента , в които се докоснахме , докато времето не избяга . Трябва да е било любов , но свърши сега …Бе всичко , което исках , сега живея без него . Трябва да е било любовта , но свърши сега …Където водата приливаше , където вятърът духаше.