- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко объркана
Такааа...С приятеля ми сме заедно от година и половина почти. На пръв поглед връзката ни е перфектна и аз за такава я намирах до скоро. Имали сме дребни, битови караници и много големи драматични скандали - нещо напълно нормално за една връзка. И двамата си имаме паролите за фейсбук и т.н. Още в началото като се запознахме той твърдеше твърдо,че е много влюбен в мен още на втората среща (тогава ме целуна за първи път, но ние се събрахме на третата ни среща) . Говореха се разни неща за него, че бил женкар и така нататък, но реших да се доверя на инстинкта си и да не вярвам на слуховете. На третия ден откакто бяхме заедно той ми каза, че ме обича. Не знам с каква цел го е казал дали наистина го е мислил, или е било просто така, защото полза от това да ми го каже наистина нямаше. Правеше ми много изненади и еднва на 12тия ден откакто бяхме заедно ми подари пръстен с неговото име, а той имаше същия с неговото (до ден днешен ги носим) .Но останала с впечатлението, че съм с едно наистина много влюбено момче разбрах, че в периода, в който с него сме се "гаджосвали" той си е писал и с други момичета правейки им най-различни комплименти. Не е излизал с нито една от тях. Имаше такива с които си е писал дори и в периода , в който вече сме били заедно. Не мога да разбера какво са значели тези чатове за него. Говорихме си по тази тема и той ми призна, че някои от момичетата са били просто бас, други са били просто занимавка, защото му е било скучно. Може да ставам параноична и много ревнива, но наистина не мога да си го обясня. Да, вярно заедно сме в момента, но още и още мислейки си за миналото се дразня. В момента няма подобни разговори, но не знам дали е защото си имаме паролите, или просто защото няма желанието да има... Кажете ми според вас какво може да значи всичко това, защото наистина много ме тормози.
Значи, че си нямаш друга работа и търсиш как да вкараш малко драма в живота си. Бил правил комплименти на момичета преди година и половина - голям проблем.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Човек ако иска да изневери винаги ще намери начин и повярвай без ти да разберешне давай такова голямо внимание на миналото.
За да ти даде паролата си, явно няма какво да крие, още повече че в началото връзката ви не е била сериозна и може би не е очаквал да се превърне в такава, затова е писал на други.
В началото всички сме "поредната зарибявка". Наивно е да си въобразяваш, е някой започва свалка с идеята "това е Жената на живота ми". Дали си поредната или не се вижда след време.
Колко време ще ти трябва на теб, за да се почувстваш сигурна в човека до себе си, е друг въпрос.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote