.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София

Unhappy Необичаен сърбеж ?!

Добър ден.. преди малко като ходих да тренирам на лост по време на загрявката и до края на самата тренировка имах много гаден сърбеж по цялото тяло.. се едно бях болен от шарка за 45 минути. След тренировката всичко спря ? Какво се случва по дяволите ? На какво се дължи тоя сърбеж ? Появява ми се само и единствено когато тренирам на лоста , във залата нямам такива проблеми .. моля помагайте.
    ESL !!!

Сменял ли си препарата за пране и душ-гела/сапуна, с който се къпеш? Беше ли с дрехи, с които досега не си обличал за тренировка?

Град
    София
    1. Да естествено .
    2. Не .
    ESL !!!

Имам предвид дали наскоро си ги сменял, т.е. да ползваш различни от предишните марки в момента, каквито преди не си използвал.

Много хора включително и аз са алергични към ПРАХ за пране (имах подобен проблем като при теб), от доста време ползвам само течен препарат, имай го впредвид.

Град
    София
    @energy_drink не обръщам внимание.. принципно със един и същи се къпя.
    @iSev до сега не съм имал алергия от прах за пране.. не мисля че е от това понеже майка ми пере със един и същи и нямам проблеми след като си облека.
    ESL !!!

Тренирай без блуза ако не ти е студено. За друго не се сещам, принципно не съм чувал за такова нещо преди.... може би имаш алергия към лостове.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    лоша материя /изкуствена/ най-вероятно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    @Жълто без тениска сутринта на студа .. никъф шанс... не бях чувал нещо подобно "алергия към лостове" не вярвам някой човек да има такава алергия хахахахаха
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от abvd Виж мнението
    @Жълто без тениска сутринта на студа .. никъф шанс... не бях чувал нещо подобно "алергия към лостове" не вярвам някой човек да има такава алергия хахахахаха
    Може ти да си 1вияt...остава само да съобщиш на медиите и ще станеш звезда

Някои деца в детската градина се изприщват от ползваните там дезинфекциращи/почистващи препарати.
    Може случаят да е такъв ))
    Аз например получавам парене и сълзене на очите не дълго след като вляза в някой МОЛ. Кой знае с какво ги обгазяват и с какво чистят там. Нещо подобно може да се случва и по спортните зали.
    Разпитай колко често чистят и с какво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си