.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Вижте им мизерните продажби и мизерния дял на WP в световен мащаб, после отидете в някой ъгъл и си трайте. Нокия умря много отдавна, а слепите фенове, желая да ми обяснят защо като лумиите са толкова успешни телефони, Нокия ще бъде придобита от MS ??? Коя успешна компания се оставя да я купят ? Хайде много ми е интересно да ми обясните, ще чакам с нетърпение.
    лол, не съм казал, че е успешна

казвам, че двуядрен андроид е пълен боклук, защото на първата седмица ще забива като костенурка в катран

лумиите са с лека ос, със страхотни камери, ъпдейти до 2016г. и хубави екрани.

с какво двуядрен андроид е по-добър от лумия 520/620?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    лол, не съм казал, че е успешна

казвам, че двуядрен андроид е пълен боклук, защото на първата седмица ще забива като костенурка в катран

лумиите са с лека ос, със страхотни камери, ъпдейти до 2016г. и хубави екрани.

е, тук не мога да се съглася с теб, защото имам samsung galaxy s 3 mini - двуядрен андроид, за какъвто ти говориш, и това, че "забива като костенурка в катран", е също толкова стереотипно и елементарно, колкото и масовото мнение, че по-голямата част от приложенията на ios и wp се плащат, и това, че повечето андроид приложения са безполезни, и затова имало много такива

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    http://www.phonearena.bg/phones/comp...7593,7745,7536

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си