.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ПОМОЩ !!!

Exclamation ПОМОЩ !!!

Някой да знае някакъв крем , някакво мазило или нещо което премахва черните петна, които са ми останали от пъпки по лицето . Ужасно е искам да ги премахна по някакъв начин . Мразя ги . Всеки ден си слагам фон дьо тен за да ги скривам . Не искам да се стига до лазер . Помощ ...

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз от скоро започнах да си почиствам лицето и след това да нанясам крем Здраве (лека формула). Много съм доволна, лицето ми се изчисти хем от петна, хем от акнето.

ПС.: Почиствам си лицето с този продукт:
    http://3.bp.blogspot.com/-poZqoj-Wr_...0/DSC_0004.JPG

Ще опитам , пък да видим резултата

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от eli_05 Виж мнението
    Ще опитам , пък да видим резултата
    Е все пак трябва да знаеш, че лицето ти няма да се изчисти нито за 1 ден, нито за една седмица. Аз тази процедура я правя всяка вечер от известно време и наистина ми действа добре, но ...всяка вечер!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Аз от скоро започнах да си почиствам лицето и след това да нанясам крем Здраве (лека формула). Много съм доволна, лицето ми се изчисти хем от петна, хем от акнето.

Този продукт и аз го ползвам и съм много доволна

Благодаря за съветите

Едно хубаво разпарване и почистване при добър козметик, и след това поддръжка с прилична козметика. Серия ЗДРАВЕ на Арома напоследък е много добра!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Отиди на козметик , там правят разни маски с които се изчистват.

tanichkasun
    Guest
    Моето мнение е, първо да отидеш на дерматолог и ще ти предпишат някакви мазила и "отвари" , с които да си мажеш лицето. Успех! Дано да ти се махнат петънцата.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ами на гарниер пюр актив на мен ми деиства добра може да опиташ

Аз искам да попитам за бенките. Вьзможно ли е да се заличат по някакьв начин. Дали с мехлем или някакьв разтвор. Имам една на носа и не ми харесва, какво да правя? Не е голяма, но пак не ми харесва. Дайте сьвет. Ако можеше напьлно да се махне, но ми се иска да използвам натурални неща. Бях чела че ставало с мед, но ако някой знае нещо повече моля да пише.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението

Oт къдеда си го взема. От Враца съм и има само ДМ като по-голям козметичен магазин? На какви пари мога да го намеря? И да питам- кремчето само на пъпки ли го слагаш? Аз преди си слагах само на нослето и спа с крема, попие и на сутринта кожата там ми е мазничка..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от gerincito Виж мнението
    Аз искам да попитам за бенките. Вьзможно ли е да се заличат по някакьв начин. Дали с мехлем или някакьв разтвор. Имам една на носа и не ми харесва, какво да правя? Не е голяма, но пак не ми харесва. Дайте сьвет. Ако можеше напьлно да се махне, но ми се иска да използвам натурални неща. Бях чела че ставало с мед, но ако някой знае нещо повече моля да пише.
    НЕ ГИ БАРАЙ!

А дали в тях има вьобще някакьв чар както ми казват хората около мен? Бях чела че някакьв лекар ги мажел с нещо и те изгаряли. Някой с такьв пеоблвм?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си