- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ !!!
Някой да знае някакъв крем , някакво мазило или нещо което премахва черните петна, които са ми останали от пъпки по лицето . Ужасно е искам да ги премахна по някакъв начин . Мразя ги . Всеки ден си слагам фон дьо тен за да ги скривам . Не искам да се стига до лазер . Помощ ...
Аз от скоро започнах да си почиствам лицето и след това да нанясам крем Здраве (лека формула). Много съм доволна, лицето ми се изчисти хем от петна, хем от акнето.
ПС.: Почиствам си лицето с този продукт:
http://3.bp.blogspot.com/-poZqoj-Wr_...0/DSC_0004.JPG
Едно хубаво разпарване и почистване при добър козметик, и след това поддръжка с прилична козметика. Серия ЗДРАВЕ на Арома напоследък е много добра!
Моето мнение е, първо да отидеш на дерматолог и ще ти предпишат някакви мазила и "отвари" , с които да си мажеш лицето.Успех! Дано да ти се махнат петънцата.
ами на гарниер пюр актив на мен ми деиства добра може да опиташ
Аз искам да попитам за бенките. Вьзможно ли е да се заличат по някакьв начин. Дали с мехлем или някакьв разтвор. Имам една на носа и не ми харесва, какво да правя? Не е голяма, но пак не ми харесва. Дайте сьвет. Ако можеше напьлно да се махне, но ми се иска да използвам натурални неща. Бях чела че ставало с мед, но ако някой знае нещо повече моля да пише.
А дали в тях има вьобще някакьв чар както ми казват хората около мен? Бях чела че някакьв лекар ги мажел с нещо и те изгаряли. Някой с такьв пеоблвм?