1337
13
ХРИСТО ЗНАЧИ КРИСТАЛ, А МИТКО Е МНОГО ЯК
white aura imam
tolkowa sam varwezhen
КВО Е ТВА НЕСВЪРЗАНО БЕ ТЪПУНГЕР
Първоначално написано от dimitar., Ама наистина ли се вързваш :O мислех, че точно ти ще разчетеш нелеката насмешка, самоиронията и т.н... нещо като онзи подпис на велизар "ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga" Като преподавател вече нищо не може да ме учуди
Първоначално написано от EinGutesKind Като преподавател вече нищо не може да ме учуди Ти си преподавател?? По кво? Как да сме неуспешни педали ли?
Първоначално написано от Vladislav Hellsing Ти си преподавател?? По кво? Как да сме неуспешни педали ли? По философия и БЕЛ
Първоначално написано от EinGutesKind По философия и БЕЛ и пак си оставаш един сплескан гей дето ебе картофи.
Първоначално написано от Vladislav Hellsing и пак си оставаш един сплескан гей дето ебе картофи. Така е, ама това няма общо с кариерата ми
Първоначално написано от EinGutesKind Така е, ама това няма общо с кариерата ми Не и ако не си педофил :о
Първоначално написано от EinGutesKind По философия и БЕЛ философия на чалгата и бисексуално ебане и лапане на патки демек
Първоначално написано от socareless философия на чалгата и бисексуално ебане и лапане на патки демек Нещо злоба, завист, а-у долавям? :S
Правила