- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Идеи за нов смартфон.
След деветте милиона 5ес продадени първия уикенд ми е трудно да ти повярвам. Апъл без хляб няма да останат. От тях тръгват повечето иновации в индустрията, само въпрос на време е да ударят отново.
ахахахахахахахахаххаахахх аахахахахахахахахха![]()
![]()
Извинявай, просто не успях да се сдържа.
"Saying that Java is nice because it works on all OS's is like saying that anal sex is nice because it works on all genders."
Мисля, че ще се учудиш на колко високо ниво е Моно. Ако Джава беше по-добър от Си Шарп тогава защо всички се мъчат да го портват за други операционни системи?
На Гугъл проблемът изобщо не е бавният емулатор. На Гугъл проблемът е Еклипс - изключително слаба среда за разработка - постоянно гърми без причина, много ненадеждна. В момента Гугъл се мъчат да се лепнат при Джет Брейнс, които правят много качествени ИДЕ-та, и бета версията на новата среда за разработка е доста добра. За съжаление Вижуъл Студио е на светлинни години напред.
Не знам за какво оцеляване говориш при положение, че Самсунг са почти монополисти в света на Андроид. Другите компании едва свързват двата края. ХТЦ са в много тежко положение и са пред фалит и ми е много жалко за тях, защото най-добрият телефон, с който някога съм имал досег е ХТЦ 1. Още помня върховното чувство като изхвърлих пластмасовия Самсунг и взех изцяло алуминиевото ХТЦ.
Както и на един програмист на Джава да премине на Скала или Руби. За един програмист езикът не е от значение. Той е само средство за постигане на целите му, което може да се смени за седмица.