Първоначално написано от LadyDi Какво ще правиш с него? Вероятно това на което викат свещениците във Ватикана на нормален секс.
n00bs
Първоначално написано от yakuza_ Вероятно това на което викат свещениците във Ватикана на нормален секс. И на тебе нещо ти се е отвързал синджира напоследък.
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi И на тебе нещо ти се е отвързал синджира напоследък. Мръсницо мръсна, знам аз че зарибяваш тийнове и после ги обладаваш. Виждали сме обявите във в."Трета възраст".
Първоначално написано от yakuza_ Мръсницо мръсна, знам аз че зарибяваш тийнове и после ги обладаваш. Виждали сме обявите във в."Трета възраст". Въпроса е защо и ти четеш "трета възраст"
Първоначално написано от NaOH Въпроса е защо и ти четеш "трета възраст" Нямам логичен отговор на този въпрос.
Важното е, че има кандидати. Щото можеше и това да няма
Първоначално написано от NaOH Въпроса е защо и ти четеш "трета възраст" Защото е обсебен от мен. Най-голямата му мечта е да го отвлека със синьото Поло.
Първоначално написано от LadyDi Защото е обсебен от мен. Най-голямата му мечта е да го отвлека със синьото Поло. Само ако ядем мазните дюнери на червения.
Правила