.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 138

Hybrid View

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Здравейте, имам проблем, който искам да споделя с вас, понеже се притеснявам доста и имам нужда от помощ.
    Последният ми цикъл започна на 5 септември, а на 20-21 правих секс, не беше с презерватив, но овулацията ми беше минала, а приятелят ми е по-голям и с повече опит от мен и не е свършвал вътре.
    Трябваше да ми дойде вчера принципно, правих един тест, днес още един и двата са отрицателни (слава Богу). Днес е първият ден от закъснението на цикъла и 13 от рисковия полов акт, тестовете в такъв случай верни ли са, нали не е прекалено рано?
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl Виж мнението
    Здравейте, имам проблем, който искам да споделя с вас, понеже се притеснявам доста и имам нужда от помощ.
    Последният ми цикъл започна на 5 септември, а на 20-21 правих секс, не беше с презерватив, но овулацията ми беше минала, а приятелят ми е по-голям и с повече опит от мен и не е свършвал вътре.
    Трябваше да ми дойде вчера принципно, правих един тест, днес още един и двата са отрицателни (слава Богу). Днес е първият ден от закъснението на цикъла и 13 от рисковия полов акт, тестовете в такъв случай верни ли са, нали не е прекалено рано?
    Не си бременна, не се панирай.Нищо ти няма.Нали презервативът не е бил скъсан?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си