- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му разреша ли ?!
Ние ли да ти кажем как да реагираш???
Аз поне се сещам най-малко за 3 начина![]()
1: скъсай го и запази честта си (нямам предвид химена)
2: кажи му, че няма проблем да прави секс с друга, после го попитай "в такъв случай може ли аз да пусна на едно момче, на което съм хвърлила око от 1 камара време? обещавам да е само веднъж!!"
3: когато ти изневери и пита дали се сърдиш, кажи "а, няма проблем. сега сме квит!"
Лично аз, ако бях момиче, бих избрал първия вариант!
Голяма обич, голямо чудо. А и ти като искаш да си имаш приятел... бъди готова за пълноценна връзка. Нали знаеш, който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
Приятелят ти е идиот.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе момиче, ти имаш ли някакво достойнство? Няма ли да се чувстваш леко така.. предадена и унизена, защото някакъв мухъл се чуди коя да изчука? Ако толкова те обичаше, нямаше да иска да се ебе с всяка срещната курва. И каква е тази нужда.. някой ден ще иска да му бъдеш като секс робиня и като му омръзнеш пак ще ходи по други. Плюя ви на драмите.
Много си прав!!!! Иска да се издокара на голям ебач,това е проблема... не че му се ебе толкова много! Сигурно и той е девствен да знаеш... ама го прикрива с тези думи и държане предполагам. Почти сигурен съм че и пред теб е коментирал (примерно: бивши връзки или коя как се чука и т.н.) нещо от този сорт.Естествено стрелям на сляпо, НО ако го е правил - е девствен![]()
^Да ти имам логиката..
Иии да, авторке, зарежи го най-добре..Не си заслужава..;д
Ако не зарежеш него, то не знам в бъдеще какви хора и как ще те гаврят.
Ако момче ми каже такова нещо, ще му кажа, че късам с него и да върви да се чука с който си иска.
*сън*
Щом се обичате няма проблем да си изневерите. Даже ако имаш сестра ще е хубаво той да преспи с нея, това ще ви сближи още повече. Препоръчвам ти да налазиш баща му, това може леко да го ядоса и така да заобичаш садо мазото за в бъдеще.
Аз на негово място нямаше да задавам подобни въпроси. От една страна е коректно, че го е споделил с теб, но е малко ретардско принципно. Не бих притискал момичето, а дали ще я чакам и колко ще я чакам, ще си направя сметка още в началото.
Еми не е хубаво това ако веднъж го направи после ще има пак и пак и ще те зареже че ще тръгне с тази която чука . А защо не му пуснеш?
Махай го тоя...Как може ти да имаш приятелка, много да я "обичаш" и все пак да чукаш всяка срещната курва..Ако поне малко те харесваше, щеше поне 1 месец да изчака .Късай го, после да не си блъскаш главата![]()
Ами той вече 4 месец чака.. вчера имахме сериозен разговор по темата и каза, че това е било просто моментно скимване защото аз му бях казала, че изобщо не съм ревнива и че няма да се променя и това просто го провокирало да каже ония неща. Каза, че ако ще е проблем за мен никога няма да го направи и след като се уточнихме той изрично повтори няколко пъти, че няма да направи подобно нещо щом на мен не ми харесва. Но не знам дали да му вярвам...
Ако наистина мисли да го направи, никога няма да ти го каже. Това ти го е казал, за да се почувстваш застрашена и да му пуснеш, най-грубо казано, което е жалко. : )
И аз му казах същото, понеже ако е решил няма как просто да успея да го заловя. Кълне се, че ще ми каже ако се случи нещо подобно, независимо какви ще са последствията. Казах му, дали наистина ще се осмели да ми каже след като знае, че със сигурност ще скъсам с него след такава случка и той повтори същото "няма значение какво ще следва,ако съм направил нещо ще си стоя зад постъпките и няма да те лъжа. Спокойно!"
Hi,
Не бих желал да се впускам в излишни подробности. Моят съвет е да спреш да мислиш дали да пускаш на някой или да не пускаш. Ти си на 17 години. След 10 прочетени книжки ще разбереш, че ако ти се поставя ултиматум на тема секс означава че приятелят ти вече е на края на своето търпение (3-4 месеца) и е един солиден блъф,с който да те замисли дълбоко. Ако е с теб заради теб самата времето е без значение. Сексът е естествено продължение след задълбочаване на отношенията, а не спорт. Колкото повече растеж ще разбираш, че колкото по-бавно и колкото повече усилия се полагат за една връзка, толкова по-хубава е тя, респективно секса. Ако до 5,6 месеца без да сте правили секс все още сте в добри отношения, то тогава би могло да се помисли за сериознен преход. (Голяма скоба за Нимфоманията, която се нуждае от медикаментоза и е доказано заболяване). Сексът е много важен четете и се грамотете. Колкото и секс да правите той с неподходящият партньор не се различава твърде много от мастурбирането.
Поздрави,
Батя Skeletoner