.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ние ли да ти кажем как да реагираш???

Аз поне се сещам най-малко за 3 начина

1: скъсай го и запази честта си (нямам предвид химена)
    2: кажи му, че няма проблем да прави секс с друга, после го попитай "в такъв случай може ли аз да пусна на едно момче, на което съм хвърлила око от 1 камара време? обещавам да е само веднъж!!"
    3: когато ти изневери и пита дали се сърдиш, кажи "а, няма проблем. сега сме квит!"

Лично аз, ако бях момиче, бих избрал първия вариант!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ние ли да ти кажем как да реагираш???
    2: кажи му, че няма проблем да прави секс с друга, после го попитай "в такъв случай може ли аз да пусна на едно момче, на което съм хвърлила око от 1 камара време? обещавам да е само веднъж!!"
    Казах му нещо от тоя сорт и тогава той се ядоса и каза, че ако реша че вече съм готова за това, той за какво е бил наоколо. Ако съм щяла да спя с някого било по-нормално да е с гаджето ми, т.е той.. смахната работа

Голяма обич, голямо чудо. А и ти като искаш да си имаш приятел... бъди готова за пълноценна връзка. Нали знаеш, който го е страх от мечки, да не ходи в гората.
    Приятелят ти е идиот.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ако те обича ще почака ти да си готова

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Абе момиче, ти имаш ли някакво достойнство? Няма ли да се чувстваш леко така.. предадена и унизена, защото някакъв мухъл се чуди коя да изчука? Ако толкова те обичаше, нямаше да иска да се ебе с всяка срещната курва. И каква е тази нужда.. някой ден ще иска да му бъдеш като секс робиня и като му омръзнеш пак ще ходи по други. Плюя ви на драмите.

Ще си луда ако му позволишш....

Цитирай Първоначално написано от shik69 Виж мнението
    Вече доста хора ти казаха - заеби го.
    Много си прав!!!! Иска да се издокара на голям ебач,това е проблема... не че му се ебе толкова много! Сигурно и той е девствен да знаеш... ама го прикрива с тези думи и държане предполагам. Почти сигурен съм че и пред теб е коментирал (примерно: бивши връзки или коя как се чука и т.н.) нещо от този сорт.Естествено стрелям на сляпо, НО ако го е правил - е девствен

Мега фен Аватара на Lilanda
    ^Да ти имам логиката..

Иии да, авторке, зарежи го най-добре..Не си заслужава..;д

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ако не зарежеш него, то не знам в бъдеще какви хора и как ще те гаврят.
    Ако момче ми каже такова нещо, ще му кажа, че късам с него и да върви да се чука с който си иска.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението

Моме, я не се залъгвай. Зарязвай го докато не ти е предложил да спиш с някой негов приятел за пари, 'щото е в нужда.
    +1

Мега фен Аватара на strawberry88
    Зарежи го!

Тегли му чертата.

Щом се обичате няма проблем да си изневерите. Даже ако имаш сестра ще е хубаво той да преспи с нея, това ще ви сближи още повече. Препоръчвам ти да налазиш баща му, това може леко да го ядоса и така да заобичаш садо мазото за в бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от harabadabarche Виж мнението
    Ако питаш мен много се унижаваш, че седиш с него.
    Бати якото куче...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Всеки си е'бе своята жена, кажи му да последва примера на мнозинството.
    ahahahhahahahhaha
    +1
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на prince
    Късай .

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз на негово място нямаше да задавам подобни въпроси. От една страна е коректно, че го е споделил с теб, но е малко ретардско принципно. Не бих притискал момичето, а дали ще я чакам и колко ще я чакам, ще си направя сметка още в началото.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз на негово място нямаше да задавам подобни въпроси. От една страна е коректно, че го е споделил с теб, но е малко ретардско принципно. Не бих притискал момичето, а дали ще я чакам и колко ще я чакам, ще си направя сметка още в началото.
    Най-накрая един свестен коментар.. и аз мисля като теб приятел...

Супер фен Аватара на NissaN
    Еми не е хубаво това ако веднъж го направи после ще има пак и пак и ще те зареже че ще тръгне с тази която чука . А защо не му пуснеш?

Махай го тоя...Как може ти да имаш приятелка, много да я "обичаш" и все пак да чукаш всяка срещната курва..Ако поне малко те харесваше, щеше поне 1 месец да изчака .Късай го, после да не си блъскаш главата

Цитирай Първоначално написано от tHe_COolEst_GIrl Виж мнението
    Махай го тоя...Как може ти да имаш приятелка, много да я "обичаш" и все пак да чукаш всяка срещната курва..Ако поне малко те харесваше, щеше поне 1 месец да изчака .Късай го, после да не си блъскаш главата
    Ами той вече 4 месец чака.. вчера имахме сериозен разговор по темата и каза, че това е било просто моментно скимване защото аз му бях казала, че изобщо не съм ревнива и че няма да се променя и това просто го провокирало да каже ония неща. Каза, че ако ще е проблем за мен никога няма да го направи и след като се уточнихме той изрично повтори няколко пъти, че няма да направи подобно нещо щом на мен не ми харесва. Но не знам дали да му вярвам...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако наистина мисли да го направи, никога няма да ти го каже. Това ти го е казал, за да се почувстваш застрашена и да му пуснеш, най-грубо казано, което е жалко. : )

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Мани го тоя
    nigga stole my bike

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ако наистина мисли да го направи, никога няма да ти го каже.
    И аз му казах същото, понеже ако е решил няма как просто да успея да го заловя. Кълне се, че ще ми каже ако се случи нещо подобно, независимо какви ще са последствията. Казах му, дали наистина ще се осмели да ми каже след като знае, че със сигурност ще скъсам с него след такава случка и той повтори същото "няма значение какво ще следва,ако съм направил нещо ще си стоя зад постъпките и няма да те лъжа. Спокойно!"

Hi,

Не бих желал да се впускам в излишни подробности. Моят съвет е да спреш да мислиш дали да пускаш на някой или да не пускаш. Ти си на 17 години. След 10 прочетени книжки ще разбереш, че ако ти се поставя ултиматум на тема секс означава че приятелят ти вече е на края на своето търпение (3-4 месеца) и е един солиден блъф,с който да те замисли дълбоко. Ако е с теб заради теб самата времето е без значение. Сексът е естествено продължение след задълбочаване на отношенията, а не спорт. Колкото повече растеж ще разбираш, че колкото по-бавно и колкото повече усилия се полагат за една връзка, толкова по-хубава е тя, респективно секса. Ако до 5,6 месеца без да сте правили секс все още сте в добри отношения, то тогава би могло да се помисли за сериознен преход. (Голяма скоба за Нимфоманията, която се нуждае от медикаментоза и е доказано заболяване). Сексът е много важен четете и се грамотете. Колкото и секс да правите той с неподходящият партньор не се различава твърде много от мастурбирането.

Поздрави,
    Батя Skeletoner

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си