.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Ужасно го харесвам - какво да правя ?

Здравейте момиче на 17 съм и искам да ви споделя нещо, което ме мъчи последната една седмица. Значи 11 клас съм и ужасно много харесвам едно момче което е с една година по - малък. Това мисля, че не е пречка защото една година не е нищо. В едно училище сме което до някъде е много добре. Всеки път когато го видя се разтапям. Не знам какво ми става чувствам се влюбена в него. Пишем си всеки ден той се държи много мило с мен, казва че се чувствал добре като си пишел с мен, че съм имала хубав характер и съм била готина кака. Не знам дали това за '' готината кака '' го казва просто така или наистина го мисли. Преди малко си пишехме и аз му казах че утре ще ходя на лекар защото леко съм настинала а той ми написа " Е жалко, няма да засичам по коридорите хубавата кака, но ако искаш може да дойда с теб при лекаря да не си сама. '' А аз съм толкова смотана, че му отказах. Да обаче има един проблем иска в сряда да се видим може да се разходим и след това да отидем у тях да гледаме филм. Малко се притеснявам не от това, че е по - малък а защото след това в училище ще ми е гадно да го гледам как върви с момичетата от неговия клас и как просто ще ми се усмихва и ще ми казва '' здрасти ''. Искам да си е моето момче. Да но дори не знам дали ме харесва е предполагам след всичкото писане за най - различни теми и погледите в училище няма да са напразно. Въпросът ми е дали да го питам направо дали ме харесва или да му кажа аз първа? А другият вариант е всичко да си е просто така на писане и погледи. Имам чувството че когато се видим нещо ще се случи.. Благодаря за отделеното време и дано ми дадете някакви мнения.
    Последно редактирано от karinaa : 10-07-2013 на 14:18

Повече от фен Аватара на analgin
    "Малко се притеснявам не от това, че е по - малък а защото след това в училище ще ми е гадно да го гледам как върви с момичетата от неговия клас и как просто ще ми се усмихва и ще ми казва '' здрасти '' "
    Какво искаш , ако имате нещо като връзка да не общува с представители на противоположния пол ли? Ясно е че , ако ходите няма само да си се усмихвате по коридорите . Ти го харесваш и той те харесва , не разбирам защо трябва да му споделяш много те харесвам като малките деца , просто започнете да излизате по-често заедно . Дали всичко е само на писане и погледи няма как да разбереш без да прекараш време с него .

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    То че те харесва си личи от километри.

Въпроса е друг - дали иска само да гледате филми в тях (if you know what I mean) или наистина иска нещо сериозно. Съгласи се да излезете, но не бъди лесна. Поопознай го малко повече преди да се решиш на каквато и да е крачка.

anonymous708973
    Guest
    Като ме нарече "готината кака", бягам с 200 в другата посока.

Сигурна ли си, че не иска просто да те прасне и да се изфука, че е спал с "каката"?

Elsaveta
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    То че те харесва си личи от километри.

Въпроса е друг - дали иска само да гледате филми в тях (if you know what I mean) или наистина иска нещо сериозно. Съгласи се да излезете, но не бъди лесна. Поопознай го малко повече преди да се решиш на каквато и да е крачка.
    Съгласна съм.А за въпроса ти не го питай направо питай някой негов приятел но не и ти самата.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    На 17 години си, а като чета оставам с впечатлението, че нямаш никакъв опит с момчетата...

|(

Мега фен Аватара на baby_baby
    Харесва те просто го покани да излезете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си