.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да си измисля наказние? о.О

Ами значи, след като разбраха наще,че не съм си зареждал картата за градския от 2 години, а съм си прибирал паричките ми казаха да си измисля наказание(тва по думите на майка ми, иначе по думите на баща ми направо да си избирам дебелината на тръбата ).. От няколко дни мисля, но всичко дето го мисля не стааа.. Затова искам да ми помагате в измислянето на наказание, което не трябва да е адски гадното, но не и няк'во леко,защото няма да го приемат.
    Да не излизам или без комп, това просто няма как да стане Нахвърляйте идеи,пък ще видим.

Голям фен Аватара на explosion_
    Да си чистиш ушите всеки ден.

Хахаха и на мен ми го прилагаха този метод. Предложи им да стоиш на един крак в ъгъла по 10-15 минути на всеки 2 часа в рамките на 1 седмица. Като ще е хубаво да се прибираш на време,за да може да го правиш поне по 2-3 пъти на ден.

Първото изобщо няма да го коментирам, а относно второто - не става Сериозна е работа там,това ще ми навлече най-много още някой проблем, ще прозвучи все едно се гавря.. Майка ми ми предложи да ѝ давам в края на всеки месец по 20 лева,в период от 2 години O.o ....DAFUUUUUUUUUUQ... Не знам какво да правя,хора,кажете,дайте съвети тва няма как да се случи толкова време без почти никакви пари.

Твоите родители да не са тъпи? Ай моля ти се.
    Спри да мастурбираш за период от 1 година и си готов.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Е къв е проблема, че си си събирал парите ?
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    Е къв е проблема, че си си събирал парите ?
    Че съм ги лъгал..

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Сядаш така върху "килимче" от несварена леща: https://d1ij7zv8zivhs3.cloudfront.ne...jpg?1316228552
    Само по едно бобено зърно на коляно е достатъчно мисля Ама тва са стари методи..
    Последно редактирано от MiTk0_dRuMnbAsS : 10-07-2013 на 19:50

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Сядаш така върху "килимче" от несварена леща: https://d1ij7zv8zivhs3.cloudfront.ne...jpg?1316228552

Повече от фен Аватара на antineutral
    Наказанието нищо не променя в случая. Ако ще да е и най-лошото и най-доброто да е, фактите са си факти, парите са прибрани и не могат да се върнат. Нито пък ще те превъзпита някакво наказание, защото ти си си пазил тези пари, за да ти е добре с тях, а не с цел да лъжеш вашите. Можеш да го кажеш това на вашите, а ако държиш все пак да понесеш някакви последствия и да излезеш по-достойно от ситуацията, кажи им те да преценят кои са парите, които ти реално заслужаваш да получиш, без да се налага да ги лъжеш, и без да са ти малко и оскъдни.

Обществено полезен труд в името на семейството за определен период от време... Едва ли ще е 2 год., но поне няколко месеца ...

Мега фен Аватара на an7raks
    Убий ваще!

Нека наказанието ти е да не ходиш на училище хах

Супер фен Аватара на tireheb
    сека вечер по 2 обиколки на блока патешко ходене

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Да стоиш на коленца върху капачки от бира.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Да чистиш къщата?

Мега фен
    Град
    Earth...
    1 година без джобни!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от elito2250 Виж мнението
    Нека наказанието ти е да не ходиш на училище хах
    Яко наказание

Да готвиш и миеш чиниите в продължение на месец Ама това за готвенето по-скоро ще е наказание не за теб, а за родителите ти

Май ги убедих само за 2 месеца без парички,бах маа му кво ше правя през тва време не знам,ужас
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Да чистиш къщата?
    Аз я чистя всяка седмица и без да съм сгафил.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Убий ваще!
    Убий твойте!

Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Наказанието нищо не променя в случая. Ако ще да е и най-лошото и най-доброто да е, фактите са си факти, парите са прибрани и не могат да се върнат. Нито пък ще те превъзпита някакво наказание, защото ти си си пазил тези пари, за да ти е добре с тях, а не с цел да лъжеш вашите. Можеш да го кажеш това на вашите, а ако държиш все пак да понесеш някакви последствия и да излезеш по-достойно от ситуацията, кажи им те да преценят кои са парите, които ти реално заслужаваш да получиш, без да се налага да ги лъжеш, и без да са ти малко и оскъдни.

Благодаря за отговора и най-вече за съвета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си