- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой Футболен отбор според вас ще спечели ШЛ 2013 ?
Реал винаги се е издържал на кредит, това е отборът на кралското семейство. УЕФА прави така, че богатите клубове да стават по-богати, а бедните по-бедни. И тази тяхна измама с т.нар. "финансов фейърплей" е направен за клубовете, с финансови проблеми. Ти сериозно ли си мислиш, че някакви неща, които излизат в нета са истина (ако е така много лошо за теб, явно си балък). Реал е точно като Бразилия преди време, опрощават им се данъци в нечувани размери за да продължи комерса.
http://www.sportal.bg/news.php?news=451435
Кво стана?
Държавата вече няма пари да им покрива вересиите, това става.
Welcome to the Jungle...
Хахахахах палячо, а ти какво правиш бе галфон? Ебати шизофреника...
Аз съм му написал 5 изречения, които са чистата истина, а ти си слагай някакви цитати от някви чистачи и шофьори, които твърдят нещо. Аз съм писал преди 3 месеца, а той продължава да ми пише в темата хахаххаха. Нормално е всички отборчета и феновете им да са комплексирани от мега гранда от Мадрид, особено щом си жалък фен на Интер. Отборче, от ранга на Тотнъм, като лондончаните поне си имат собствен стадион хахахаха.
Тъпако насран, защо си си сложил аватар на интерист бе гнидо? Фен на Осмина Реал от 2 години хахахахаха, а ти мишко не ми говори за ИНТЕР да не ти изкарам преките двубои между белия минет и ГРАНДЕ ИНТЕР, че ще се изпокриеш като насран плъх. Нарочно го сложих това от спИртал, защото ми парадираше именно с тея сайтчета. Малоумен си какво да ти кажа.
Аз ли съм ти парадирал с линкове от спортал или от някои други сайтове бе, кенеф? Ти верно си шизофреник... Жозе бил интерист..Фен съм на Реал от 2003, от повече няма как да съм защото годините ми не го позволяват хаха, но е много смешно да гледам завистта и комплексите, които с годините КРАЛЯ НА ЕВРОПА е породил в по-малките отборчета. Виждаме ги Интер, откакто Жозе си тръгна ги няма на картата, а преди него също. Изкарай ми отличията на това отборче, а аз няма смисъл да ти давам тези на Реал Мадрид, те са прекалено много, а и ти ги знаеш добре, това е една от основната причина да имаш такива комплекси към отбора на века.
27.05.1964 Inter-Real Madrid 3-1 Coppa dei Campioni 1963-64
20.04.1966 Inter-Real Madrid 1-1 Coppa dei Campioni 1965-66
15.02.1967 Inter-Real Madrid 1-0 Coppa dei Campioni 1966-67
22.04.1981 Inter-Real Madrid 1-0 Coppa dei Campioni 1980-81
02.03.1983 Inter-Real Madrid 1-1 Coppa delle Coppe 1982-83
10.04.1985 Inter-Real Madrid 2-0 Coppa UEFA 1984-85
02.04.1986 Inter-Real Madrid 3-1 Coppa UEFA 1985-86
25.11.1998 Inter-Real Madrid 3-1 Champions League 1998-99
Е селяко Ханс как е? Реал Миндил, най-малоумният отбор на света, издържан от държавата, похарчил милиарди и нямат ШЛ от над 10 години хахахахахахахаха фен на Миндил от 2003-та пак е зле. И да ЖОЗЕ е интерист дори в Миндил, в кабинета си имаше тениска на ИНТЕР. Кухар, следващият път те искам по-подготвен разбираш ли ме недорасъл изтръсляк?
Дебелия Минет отборът погребващ таланти. Най-малоумният отбор, готов да изкупи всички футболисти, само и само да им прецакат кариерите. Дебелия Минет си изгони легендата Раул по най-долният начин, Дебелият Минет всеки сезон яде пердах от Барселона. А ти паленце недорасло си прекалено малка душица за да говориш за ИНТЕР. 18 годишен мърсол, който станал фен на Миндил, защото тогава играли всички звезди накуп, нормално за ограничен примат. 100% не си бил никога на Бернабеу ... остават те да плуваш в заблуда едноклетъчен.
Хахахахааа титлите обаче са ясни, тези на Интер не ме интересуват, но със сигурност са поне два пъти по-малко от тези на Кралския клуб. Завистта е голямо нещо, палячо, а за това колко пъти съм бил на Бернабеу няма да говоря, защото ще ти стане лошо, ти едва ли толкова пъти си пътувал извън България, пък какво остава за мачове на Интер хахахахха
А фактите си остават: Реал 32 титли в първенството, а Интер.... 18![]()
И то в много по-слабото жабарско първенство. А за трофеите на КЕШ няма да говоря, че е срамно.
Последно редактирано от supersonic0 : 10-08-2013 на 20:27
Издаваш си селският произход. В първенство от 2 отбора е нормално да имате повече титли, къде сравняваш La Liga със Serie A, където поне 6-7 отбора се борят за титла ако не всеки сезон, то поне през сезон. Аз завист не мога да изпитвам към изкуствени отборчета, виж много повече уважавам Ливърпул пред Миндил. Замисли се малко, откакто си се родил колко ШЛ имат Реал и колко пари са дали, ето това се казва ЕВРОИДИОТИЗЪМ. А това за Бернабеу беже бъзик но ти и това не сгря, естествено, че не си бил. Май фактите болят но нищо подкрепяй Криси и контузената резерва за 100 милиона ДЪРЖАВНИ пари. BTW не съм чул МОУ да е казвал "Това е най-хубавият ден в живота ми" като е бил в Миндил? Хммм интересно.
А да и за 2 сезона в ИНТЕР, МОУ има 5 трофея, а за 3 сезона в Миндил има 3 трофея.... в ИНТЕР имаше ограничен бюджет и мачкаше наред, в Миндил имаше всичките пари и футболисти но .... Миндил ще си остане смешно отборче но какво да се прави ШЛ не е като през 50-тте години, с 1 мач и си на финал. Аре със здраве пале.
Говориш ми за факти, а те са следните: Реал Мадрид - 32-9 - Официално признат за отбор на века, а ти си гледай там някакви мачлета, титлички и такива неща. Реал Мадрид - отборът доминант в европа! Кралският клуб, който може да си позволи всичко и всички! КАЗАХ!
аре оставям те да се обясняваш като ученичка, аз отивам в Найт флайт
BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN BAYERN MUNCHEN !!!!!!