.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Предполагам, че на 18 става, не на 180.

Струва ми се, че си имал прекалено големи очаквания. Не сте близки, видели сте се и сте правили секс, пишели сте си по скайп и сте се чували. Това не е връзка. Очаквал си твърде много. Голям си, трябва да ги усещаш вече тия работи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    гр.Шумен
    Даа казах че тя ще става на 18 ....как да ги усещам я ...до сега съм имал само виртуални връзки
    Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .

Цитирай Първоначално написано от Dimimaro Виж мнението
    Даа казах че тя ще става на 18 ....как да ги усещам я ...до сега съм имал само виртуални връзки
    Почвам да си мисля, че си ебати трола. Спри да имаш само виртуални "връзки".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    гр.Шумен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Почвам да си мисля, че си ебати трола. Спри да имаш само виртуални "връзки".
    Само такива ми се връзват ...какво да направя
    Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Предполагам, че на 18 става, не на 180.

Струва ми се, че си имал прекалено големи очаквания. Не сте близки, видели сте се и сте правили секс, пишели сте си по скайп и сте се чували. Това не е връзка. Очаквал си твърде много. Голям си, трябва да ги усещаш вече тия работи.
    +1
    Съгласна съм.Трябва да ги усещаш тези неща.Ти каза,че всичките ти връзки са били от разстояние и си свикнал и т.н,но не всички могат да бъдат така.Явно момичето наистина иска да има някой който да е близо до нея и когато и потрябва и има нужда от него,да може да намери опора.Но може и това да не е причината,не знам.Опитай се да я преодолееш.

Град
    гр.Шумен
    Ами ще последвам примера ви . Ще се регистрирам в сайт за запознанства ...
    Последно редактирано от Dimimaro : 10-11-2013 на 01:39

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Dimimaro Виж мнението
    Ами ще последвам примера ви . Ще се регистрирам в сайт за запознанства ...
    okcupid.
    Всичко останало е помия като чалготека в студентски.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове