.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    (В случай, че си грозна>>>)Заради такива като теб ми се иска да сме поне 25 години назад във времето. Раздвоен съм дали бих предпочел да те чукам или да ти скачам по главата. :О
    Ако не си грозна...ще измисля по-толерантен пост. :*

ПС - Аз имам проблеми от друго естество, но... няма как да ми помогнеш. :д
    ПС2 - Имах една приятелка, която също като теб беше много толерантна и учеше психология, в Германия, Англия и Франция, ама нямам идея какво се случва с нея, може да я познаваш. :о

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    (В случай, че си грозна>>>)Заради такива като теб ми се иска да сме поне 25 години назад във времето. Раздвоен съм дали бих предпочел да те чукам или да ти скачам по главата. :О
    Ако не си грозна...ще измисля по-толерантен пост. :*

ПС - Аз имам проблеми от друго естество, но... няма как да ми помогнеш. :д
    ПС2 - Имах една приятелка, която също като теб беше много толерантна и учеше психология, в Германия, Англия и Франция, ама нямам идея какво се случва с нея, може да я познаваш. :о

Ами не бих казала, че съм грозна!
    И ако може да ми обясниш какво означава 'такива като тебе'? И защо 25 години назад във времето?
    Защо не споделиш проблема си, всичко е анонимно- просто ми напиши имейл, но ако може да се държиш малко по-възпитано и да внимаваш с речника.
    Познавам малко българи в чужбина, но ако приятелката ти е била амбициозна, дипломирала се е и работи по специалността си в чужбина- вярвам, че живее добре.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear Виж мнението
    Ами не бих казала, че съм грозна!
    И ако може да ми обясниш какво означава 'такива като тебе'? И защо 25 години назад във времето?
    Защо не споделиш проблема си, всичко е анонимно- просто ми напиши имейл, но ако може да се държиш малко по-възпитано и да внимаваш с речника.
    Познавам малко българи в чужбина, но ако приятелката ти е била амбициозна, дипломирала се е и работи по специалността си в чужбина- вярвам, че живее добре.
    Как ще ми помогнеш, когато приемаш всичко буквално, хващаш се за всяка дума, не вникваш в смисъла, вадиш неща от контекста и не на последно място, не разграничаваш реалната информация и сарказма, дори и да не е в класическия му вариант.

Понеже си интелигентно момиче, ще подходя сериозно и ще ти обясня, също така повече няма да те провокирам по този начин. Но все пак ще обясня какво имах предвид, въпреки че беше провокация.
    25 години назад във времето се отнася за друга форма на управление, с коренно различни разбирания към темата, която си засегнала. И нямам предвид само обществените разбирания, ами и от научна гледна точка (предполагам си чела литература от страни с такъв режим, например съветска, по темата от миналия век). Също така, относно това дали човек се ражда такъв, или се става такъв, няма една единствена и абсолютна теория по въпроса. Ти си приела тази теза, друг е приел друга. При всички положения, дори да се раждаш такъв, това не означава, че е нормално. Не ми давай глупави примери как си чела, че някакво си животно било такова, следователно и в природата го има, значи е нормално. Не, не е нормално.
    Впрочем, участвал съм в проект, който е против дискриминацията срещу хомосексуалистите, въпреки че до някаква степен е в разрез с моите възгледи, дори участието ми се изразяваше в създаване на такъв проект, не доброволческа дейност.
    За да обобщя мнението си - нямам нищо против ЛГБТ, по-скоро ми е безразлично, стига да не ми се навира в очите. Но парадирането ми идва в повече, както и провеждането на гей-паради.
    Подобни неща водят до един аспект от моят проблем.

Съжалявам, но не мога в един пост да направя коментар по нещата, които са ми направили впечатление в темата, но не мисля, че това ще бъде спам.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си