- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли нужда от подкрепа?
Ами трябва да си много невеж и сляп, за да преспиш с мъж, който е транс и да го осъзнаеш чак когато го видиш да пикае прав. Най-малкото те показва като ужасен любовник, който само 'ръга и клати'.
И трябва да си много неук и незапознат с това, че човек се ражда ЛГБТ, а не става такъв по избор. За да те опровергая, че хомосексуалността не се смята за психично отклонение ще те укоража да потърсиш в интернет DSM 4то издание (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) което съдържа всички психични заболявания, които са открити и чието съществуване е доказано с проучвания и експерименти, плюс това е одобрено от Американската Психиатрична Асоциация и се използва в цял свят.
Отделно ще просветля ограниченият ти ум, че нито съм лгбт, нито го правя защото съм психолог. Правя го, защото лгбт хората имат нужда от подкрепа, защото такива дискриминиращи хора като теб им тровят живота. А НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ!
Така че иди да се образоваш, преди да сееш омраза, окей? Защото животът има много интересни и груби начини да ни покаже че грешим, недей да го предизвикваш.
А да, и следващият път когато искаш да спориш с образован човек - помисли дали ти е по силите. Защото колкото и да ме обиждаш, аз говоря с факти, а ти само бълваш змии и гущери - ставаш за смях!
Послепис: И защо ли аватара ти е цветен като ЛГБТ знамето? Сигурен ли си, че не криеш нещо дори от самият себе си?
Хахаааахахаха оооо, одавна не се бях смяла така! Ами можеш ли да ми обясниш как двама хомосексуални родители имат деца (освен ако децата не са осиновени) и още повече как хетеросексуални двойки имат хомосексуални деца.
Любов, вземи и ти се осведоми малко, ужким беше прочел отговорът ми - ако не ми вярваш свали си DSM 4 и провери сам.
U mad ? приемаш го прекалено на сериозно представям си те да идеш на гей протест как ще ги биеш :Х .. ии не съм спал с травестит просто съм гледал много филми :Д и все пак неможеш да се родиш гей . Когато се родиш нито харесваш момчета нито момичета - ''We all develop our sexual preferences through our many many unique experiences''. Ставаш гей в последствие .. а и добре според теб нормално ли е това ? аз не ги мразя просто не го приемам за нормално .. Всеки човек е роден хетеросексуален така диктува еволуцията .. Като си толкова учена кажи ми що няма животни гей ?
Последно редактирано от JahRakal : 10-13-2013 на 11:28
Така първо цитирай източника на този цитат, защото иначе няма никаква сила.
Второ sexual preferences - не означава само и единствено сексуална ориентация! Това е много по-широк термин и е жалко, че го изкривяваш в насоката, която ти понася.
Трето думата 'нормално' означава много неща в различния контекст и ти я използваш в ограничен такъв. Например Христианството отрича многоженството - нарича го НЕнормално, от друга страна Исляма приема многоженствто и го нарича нормално. Ако трябва да ти дам пример с хомосексуалността, то ще ти припомня, че в древна Гърция тя се е смятала за нормална, както и в 21ви век в западните развити страни, а в днешна България се смята за ненормална, поради изостаналото развитие на страната.
Четвърто учудена съм, че при толкова много кучета по улиците не си виждал мъжки кучета да се съвокупляват- ето ти хомосексуализим в природата.
Пето какви са ти доказателствата, че човек става гей в последствие- хайде оспори, с доказателства в подкрепа на хипотезата си, стотиците психолози, психиатри, терапевти, социолози и т.н, които не са стигнали до твоите заключения.
И последно, кажи ми какво образование имаш и кой набор си, че се чувстваш толкова сигурен в думите и позицията си?
Значи ти казваш ,че аз не съм доказал нищо а ти от одеве казваш че се раждаш гей и че някой го е доказал , но не представяш никакви доказателства и нищо как го е доказал .. а мойта теза е че сме създадени да се размножаваме и оцеляваме и е нормално да се родим с такъв инстинкт
"Да кажем, че мъжкият зародиш (XY) има нужда поне от една доза мъжки хормони, за да оформи мъжките полови органи, и други три дози мъжки хормони, за да програмира мозъка с мъжка оперативна система, но че — поради причини, които ще обсъдим по-нататък — не получи необходимото количество. Трябват му, да речем, четири дози, но получи само три. В такъв случай първата доза мъжки хормони бива използвана за оформяне на мъжките полови органи, но мозъкът получава само две дози. А това означава, че мозъкът бива програмиран полово като 2/3 мъжки, а другата 1/3 си остава с изначално заложената женска полова програма. В резултат на това се ражда момченце, което ще порасне като мъж с основно мъжки мозък, но и с някои женски мисловни навици и способности. Ако мъжкият зародиш получи, да речем, само две дози мъжки хормони, едната бива използвана за оформяне на тестисите, а мозъкът получава само една, вместо необходимите три дози мъжки хормони. В такъв случай се ражда бебе, чийто мозък е основно женски по своето устройство и начин на мислене, но е вложен в тяло на бебе, генетично определено като момче . При настъпването на пубертета детето най-вероятно ще се развие като хомосексуално същество."
http://chitanka.info/text/7021/50
Крайно време е да се отърсим от насадените от религии и секти представи и да започнем да слушаме науката. Само така можем да еволюираме напред и да създадем модерно общество.
Може да ги има такива ама повечето са станали гей под влиянието на външни фактори, а не че са се родили такива , а й кво общо имат религийте и сектите с товадо сега защитавахте хомосексуализма ама никой от вас не каза какво му е нормалното на това .
П.С. -Can a gay get cured ?
-yes
if the hole still small
![]()
![]()
Ми.. аз мисля, че ти нямаш достатъчно наблюдения, за да кажеш това, а просто го караш на вътрешни убежденияРелигиите имат учудващо много общо, защото са създадени, за да контролират масата глупаци, т.е. напасват се към нея - група малоумници, които не подлагат под съмнение думите на прадядо си, че черните не са хора, содомията е нещо, което се наказва от Бога и т.н.
Не водя този спор, защото ме интересува вашето мнение, а защото може и да накарам някого да започне да мисли.
Последно редактирано от dimitar., : 10-13-2013 на 12:07
Ц. Грешка. Точно обратното е. Човек е ЛГБТ по свой и само свой личен избор, пък бил той взет и неосъзнато като малко дете. Не се раждаш такъв.
А подкрепата към такива хора трябва да протича по много различен начин, иначе само се задълбочава проблема. Не случайно в последните години процента на ЛГБТ се увеличава многократно и това не е генетичен "бъг", а зараза.