Цитирай Първоначално написано от JahRakal Виж мнението
Как може да насърчаваш лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър тъпанари ?? Лесно ти е като си момиче ама ако беше момче и спиш с някоя Трансджендър и се сабудиш и е гледаш как пикае права на тоалетната яко ли щи е а? тия са психично болни ии ти ги подкрепяш или щото си психолог или щото ти самата си една от тях .. бисексуалните момичета заслужават подкрепа де ама гейовете и травестите :Х знаеш ли колко хора са станали жертва на травестити сигурно а ? или пък на гейове .. нищо незнаеш гей
Ами трябва да си много невеж и сляп, за да преспиш с мъж, който е транс и да го осъзнаеш чак когато го видиш да пикае прав. Най-малкото те показва като ужасен любовник, който само 'ръга и клати'.

И трябва да си много неук и незапознат с това, че човек се ражда ЛГБТ, а не става такъв по избор. За да те опровергая, че хомосексуалността не се смята за психично отклонение ще те укоража да потърсиш в интернет DSM 4то издание (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) което съдържа всички психични заболявания, които са открити и чието съществуване е доказано с проучвания и експерименти, плюс това е одобрено от Американската Психиатрична Асоциация и се използва в цял свят.

Отделно ще просветля ограниченият ти ум, че нито съм лгбт, нито го правя защото съм психолог. Правя го, защото лгбт хората имат нужда от подкрепа, защото такива дискриминиращи хора като теб им тровят живота. А НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ!

Така че иди да се образоваш, преди да сееш омраза, окей? Защото животът има много интересни и груби начини да ни покаже че грешим, недей да го предизвикваш.

А да, и следващият път когато искаш да спориш с образован човек - помисли дали ти е по силите. Защото колкото и да ме обиждаш, аз говоря с факти, а ти само бълваш змии и гущери - ставаш за смях!

Послепис: И защо ли аватара ти е цветен като ЛГБТ знамето? Сигурен ли си, че не криеш нещо дори от самият себе си?