.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: Кой би..

Hybrid View

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от wtfwtfwtf Виж мнението
    ХА кви последствия ще има ( дори и за цял живот да се махне ) ? края на света ли ще дойде ? никой не е длъжен да седи на 1 място цял живот , камо ли да повтаря системата учи-бачкай-умри
    Каква тъпотия ми сътвори в два реда, ти от какво си се родил, какво те е хранило и поддържало за годините, които си изживял досега. Среда нямал ли си сред която да живееш? Не би ли се сбогувал с нея?

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Каква тъпотия ми сътвори в два реда, ти от какво си се родил, какво те е хранило и поддържало за годините, които си изживял досега. Среда нямал ли си сред която да живееш? Не би ли се сбогувал с нея?
    Ти някъде прочете ли ''без никой да знае'' ?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Къде пише, че няма да се сбогува? Или пък, че няма да се върне? Естествено е да се напие с приятели преди заминаването, да хапне от гозбите на баба и да праща снимки във фейсбук на мама и тате. Зарязването не винаги значи да изчезнеш за цифра време и да се въреш без да си се сбогувал и да контактуваш със своите хора. Зарязваш проблемите, не хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си