- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Необвързана
Здравейте! Реших да споделя историята си, за да разбера дали има и други като мен и какво мислите за това.
Почти на 17 години съм и досега не съм имала нито една истинска връзка. Правили са ми впечатление момчета с външния си вид, но бързо им намирам недостатъци или те ме отблъскват и нещата никога не потръгват. При последния си опит за "връзка" аз направих първата крачка, след което той ме разиграва един месец и накрая ми каза, че не иска същото като мен.
В момента съм 11 клас и уча в британски колеж (с пълна стипендия). Всичко друго ми върви чудесно, но не и любовта. Чувствам се странно, защото всички покрай мен са обвързани и изглеждат щастливи, а аз се чувствам като изостанала. Частното училище не е най-доброто място, където можеш да имаш връзка, а и аз не бих искала гадже чужденец в момента, но имам чувството, че завинаги ще си остана сама. Винаги когато някой ме харесва ми се струва неподходящ - или е зле изглеждаш, или недостатъчно умен.. Аз съм свикнала да премислям всичко и да гледам в бъдещето и ако този човек не се вписва там за мен няма смисъл да се занимавам с него. Не знам дали проблемът е в многото ми изисквания или просто не съм срещнала подходящия.. Не искам да насилвам нещата и искам да срещна любовта, когато му дойде времето, но кога ще дойде то......
Ами за умна - в България завърших 10 клас с 5.80, а тук като за нова ученичка и чужденка се справям добре, понякога получавам по-високи резултати и от англичаните. За красива зависи от представите на човек, аз не се имам за кой знае каква хубавица. Това на снимката съм аз..
епа хубава и е умна явно ,но щом си в Англия значи може да ти е малко по-трудно ,освен ако не искаш да си с чужденец де..
Англичаните са предимно хора с ограничени виждания, какво очакваш?
Аз не съм казала, че искам англичанин, дори бих предпочела да е българин. Просто както досега не ми вървеше в България и тук е същата работа и имам чувството, че винаги ще бъде така. Целият свят някакви влюбени и щастливи, само за мен не се намери подходящия![]()
колкото и да го мислиш ,то само ще си дойде ,сега поне се справяш добре в ученето пък и си нова там така ,че тепърва ще има да се запознаваш с много хора
па биле сме там на колко морета беха, три ли, четири ли..
Ее, оплюхте ги отвсякъде.. Тези, които са на моята възраст дори не знаят къде се намираме и кои сме, цяла седмица мислеха, че съм от Испания.. Но не съм казала, че те са проблемът ми. Аз тепърва дойдох и не очаквам да си имам гадже англичанин.![]()
Целта на темата ми не беше такава. Иначе колкото до разликата с България образованието им ми харесва повече, защото ти сам избираш в коя насока да се развиваш и изучаваш предметите, които си захванал да учиш в детайли, което ти предлага по-добра конкурентна способност. Единственото лошо в това е, че общата култура по предметите, които не си учил не е много висока.
Не мислиш ли, че изискванията ти са малко високи за 17-годишна имигрантка ?
Последно редактирано от Mladenoff : 10-13-2013 на 21:52
Както вече казах няколко пъти, не си търся гадже тук. Изискванията ми не са различни в зависимост от народността на хората. Това, че съм българка не означава, че ако тръгна с чужденец, на него му е позволено да се държи просташки или да бъде глупав. Освен това за момента съм тук само за една година и не е сигурно дали догодина няма да се върна у дома. Притесненията ми си ги има отпреди да дойда тук, защото съм тийнейджърка и това е времето, когато хората се забавляват и навлизат в света на връзките, а мен всеки ме гледа странно, когато ме питат "с кого беше последната ти връзка" или "първата ти сериозна връзка" и аз отговоря, че не съм имала никаква..
И аз съм така . И да ти кажа по-добре да си сам/а ,отколкото с някой който не си заслужава.