- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Дракони
Толкова са невероятни. Бих искала да си имам такъв в къщи. Ще спи под леглото ми, ще хърка като дъскорезница и ще мята с опашка да ми гони комарите през лятото. Ще го храня с рамен и суши, ще пие саке и ще е червен. А когато имамнужда от огънче, ще го викам да ми се изплюва на цигарата например. "Запалка? - Не, но имам дракон. Станке, запали на човека, моля те."
Обичааааааааа. <33333
Ами да, какво странно и смешно има в това, че искам дракона ми да се каза Станка?
Даже си има и мъж на име Минчо. Зелен е и се ожаниха наскоро. До няколко дни ще се появят и резултатите от първата им брачна нощ.
На село имам два, мога да ти дам единия, ако ми обещаеш, че ще се грижиш за него.
С какво ги храните ваще, шот аз срещам известни трудности...?
Аз на мойте им давам рамен, суши и печени филийки. Геш, няма нужда от твоите, моите са ми достатъчни.
О, искам и аз... Най-много да си сготвя подобие сама, но едва ли.
На мен приятеля ми ще ми го прави (японския), аз не мога.![]()
Като знам колко време и усилия отнема реално, ще го изям не целия, ами с купата.
Ако има китайски ресторант наоколо, можеш да си вземеш нещо подобно.
Не е същото, но нали е азиатско.![]()
*сън*
Китайско ресторантче има, храната е вкусна, но не е съвсем рамен. Бях чела някъде рецепта. Чушки, яйца... Изглеждаше лесно.
Дракооооооооони.. <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Еееее... бива ли да учиш животното да се храни с отпадъци значи?!
Заебаваме лигавщината, не съм расист и ми е гадно да чувам такива неща. "Не бъди расист, мрази всички еднакво."
Айде недей в мойта тема, тук цари добро настроение, породено от Станка и нейните сблъсъци със гръмоотводите по покривите.
Прекрасен си, наистина. Благодаря много. Даже минавам в скайп след малко.