.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Тези от вас, които оплюха англичаните, били ли сте някога в Англия , и дори да сте били, с колко от тамошните успяхте да се заговорите и да завържете някаква връзка, та си позволявате да се изказвате така? Или понеже сте чули някой да говори така, за това дайте и вие да не останете по-назад. Така като гледам по-задръстени от нас Българите няма!

Иначе авторке, давай повече шансове на хората, както и на себе си. Няма вечно да си в това положение, няма и да си останеш вечно сама, все ще намериш някого, просто им дай шанс да се опознаят, както и ти им давай повече шансове. Ако едно нещо ти е харесало у някого, реши кое ти е по-важно, тази му позитивна черта или другата, която не ти харесва. Перфектни хора няма, няма и да има.
    И дай им шанс на техните момчета вярно, по-различни са от това, на което си свикнала, но не са лоши като цяло
    Миличка, не само с Англичани съм завързал достатъчно познанства, за да си правя изводите. Имал съм късмета да уча на място, къде Българите са малцинство. Останалите са англичани, японци, чехи и т.н.
    Не еднократно, понеже знам достатъчно добре езика, както за кеф, така и по задължение съм развеждал чужденци по Софията.
    Почти цялата кореспондеция на една фирма известно време минаваше през мен, щото им превеждах имейлите, които идваха и отиваха към разни държави (Англия в. т. ч.)
    Имах мерак да уча в Англия или друга държава и/или да се пренеса там и съм получил много гледни точки от хора, които са го правили.
    Достатъчно съм запознат с някои исторически факти, помогнали за обособяването и изграждането на основни черти на някои народи, щото съм чел книжки. От чист интерес.

На базата на този скромен опит казвам, че Англичаните са доста праволинейни. Не твърдя дали ние сме такива или не.

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Миличка, бла бла бла.
    Нямам намерение да се заяждам с никого, но не си единственият, който е имал възможността да живее далеч от Българи. Тук може да се каже, че в околността съм единствената. Въпреки, че не живея в Англия, поне 90% от приятелите ми са или чисти Англичани, или поне с родители от острова. Приятелят ми също спада към тази група, така че да, и аз съм се нагледала на какво ли не, но определено не мога да ги нарека "ограничени" или скучни, Вярно имат странно чувство за хумор, но и с това се свиква.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си