.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на prince
    1-во НЕ Е ГЛУПАВО ДА ПИТАШ.
    2-ро Глупаво е да събираш мнения от други хора. Важно е единствено твоето мнение. Влиаеш ли се от хорското мнение, ще бъдеш потъпквана.
    3-то Според мен малка си за тези неща.
    4-то Тъй като аз съм расист малко, не малко, а много. Бих ти предложил от все сърце да не се занимаваш с мангали. Чистите Турци сигурно са по-бели от нас. В България всеки 2ри циганин е турчин според тях. Не се занимавай. Но ти си имаш глава на раменете.
    5-то Не гледай, че приятелките ти или съучиничките ти имат приятели и не взимай пример от тях, защото всички ще изминете дълъг път от момчета , докато стигнете до перфектното момче за вас. Ти си на 14 това може да стане на 20-21-25 години.

Съвета ми е : Забавлявай се, младоста е нещо, което трябва да се изживее със пълна пара. Младоста е най-желаното нещо от хората, които вече не могат да я имат.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    1-во НЕ Е ГЛУПАВО ДА ПИТАШ.
    2-ро Глупаво е да събираш мнения от други хора. Важно е единствено твоето мнение. Влиаеш ли се от хорското мнение, ще бъдеш потъпквана.
    3-то Според мен малка си за тези неща.
    4-то Тъй като аз съм расист малко, не малко, а много. Бих ти предложил от все сърце да не се занимаваш с мангали. Чистите Турци сигурно са по-бели от нас. В България всеки 2ри циганин е турчин според тях. Не се занимавай. Но ти си имаш глава на раменете.
    5-то Не гледай, че приятелките ти или съучиничките ти имат приятели и не взимай пример от тях, защото всички ще изминете дълъг път от момчета , докато стигнете до перфектното момче за вас. Ти си на 14 това може да стане на 20-21-25 години.

Съвета ми е : Забавлявай се, младоста е нещо, което трябва да се изживее със пълна пара. Младоста е най-желаното нещо от хората, които вече не могат да я имат.
    ++
    п.с. националността не е определяща в повечето случаи, не слагайте всички под общ знаменател. Има ги и добри турци и лоши турци. Смятам, че злобата към тях ни се насажда още от начален курс на обучението в училище. Тук идва и въпросът дали е истински турчин или си е просто циганин? Aз лично, въпреки че не съм расист и се старая да не деля хората, съм си страшно предубедена за циганите и не бих имала каквито и да било отношения с хора от този етнос. Sorry not sorry.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    ++
    п.с. националността не е определяща в повечето случаи, не слагайте всички под общ знаменател. Има ги и добри турци и лоши турци. Смятам, че злобата към тях ни се насажда още от начален курс на обучението в училище. Тук идва и въпросът дали е истински турчин или си е просто циганин? Aз лично, въпреки че не съм расист и се старая да не деля хората, съм си страшно предубедена за циганите и не бих имала каквито и да било отношения с хора от този етнос. Sorry not sorry.
    Яба хора!!! Казвам ви турчин си е момчето.. ако не бях сигурна дали щях изобщо да питам? Ще кажете от къде си толкова сигурна...За това направо ви отговарям Както бях споменала вече, най-добрия му приятел е мой братовчед!Едва ли и той да не е разбрал, ако е циганин!Аз не харесвам циганите и специално в района,в който живея аз много лесно може да се различат циганите и турците!И относно съвета на prince аз съм все още малка,а не млада :/ .. И не мисля,че е глупаво да събирам мнения от хора,които вече са изживели тези преживявания!Аз така или иначе сама ще си реша,просто искам мнение,а не разрешение! И съм хипер мега много съгласна с heartlesandfreaky!Благодаря ви за мнението!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си