- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Samsung Galaxy S3 vs S4 MINI
Ааа с3 беше пълната кошница, изобщо не ми хареса, дори ме разочарова. За с3 мини да не говориме. Голямата С4ка много ми допадна и мислех, че мини вариантът му ще е пълен боклук (като с3 мини), обаче когато го взех направо ми заспа в ръката. Много удобен, хареса ми, определено. Само тва е , че има супер скромни характеристики, а и щом по-голям дисплей ти харесва повече взимай с3.
Аз пък айфон не бих си взел никога. И между другото - какъв е тоя договор с телефон за без пари? Български оператор ли предлага това нещо? O.o
и последен въпрос.. кои са вече елиминираните от теб телефони, които ти предлагат?
Хаха, не :Д
Това са оферти на T-Mobile и O2, германски са.
За останалото - ще пиша по-късно, като видя пак брошурата :д
А ти би ли ми казал защо си разочарован? Имай предвид, че на мен телефона ми трябва за смс-и, разговори, интернет, музика, снимки и сладурски приложение. И чат-пат сериали.
8bit, интересно, предвид, че са номер 1 по продажби.
Предлагаха ми и Sony Xperia CS (мисля), едно HTC (на които съм фенка, в момента съм с HTC, ама на това иконите на менюто му са просто отвратителни, бъркат ми не знам къде, като ги гледам)... абе, по-подробно ще пиша, като си видя пак брошурата.
Пазарният дял по никакъв начин не е показателен за качеството на един продукт (примери колкото искаш). В този ценови клас предполагам, че става въпрос за ХТЦ 1 мини, ако имаш оферта за него силно те съветвам да го обмислиш като вариант. Довечера ако ми остане време ще напиша един по-дълъг пост, за да ти обясня защо Самсунг са толкова некачествени телефони.