.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Това не е даване на шанс. Това не е въпрос на избор да дадеш шанс. ИСКАШ ИЛИ НЕ, Ти ще го направиш така или иначе, със или без наказание, пак ще я пуснеш някога, някъде, сама.
    С други думи - просто високопарни приказки.

Естествено, че няма да й гласуват доверие. Говорим за 14-годишна пикла, която трябва да си е вкъщи преди 22ч.
    Без лоши чувства по повод "пиклата".

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Говорим за 14-годишна пикла, която трябва да си е вкъщи преди 22ч.
    Разбира се. Такива влагат само немските шаврантии по автомагистрала "Легнала и млада".
    Без лоши чувства за "шаврантията".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Разбира се. Такива влагат само немските шаврантии по автомагистрала "Легнала и млада".
    Без лоши чувства за "шаврантията".

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това не е даване на шанс. Това не е въпрос на избор да дадеш шанс. ИСКАШ ИЛИ НЕ, Ти ще го направиш така или иначе, със или без наказание, пак ще я пуснеш някога, някъде, сама.
    С други думи - просто високопарни приказки.

Естествено, че няма да й гласуват доверие. Говорим за 14-годишна пикла, която трябва да си е вкъщи преди 22ч.
    Разбира се, че рано или късно ще излиза. Просто, за разлика от родителите й, няма да й ограничавам излизането на първо време, щото искам да излиза и да не пие, а не да не излиза въобще. Гласувам й доверие, като не й възлагам наказание, за да я науча на урок, а я възприемам за зрял човек, който сам може да си вади съветите.

Освен това, по рождени дни на 14 надали си се прибирала преди 22ч.

И не ти прави чест да наричаш всички по-малки от теб пикли, довчера и ние сме били в техните обувки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Освен това, по рождени дни на 14 надали си се прибирала преди 22ч.
    Ъъъ, ДЕЦАТА на 14 години си правиха рождените дни по обедно време вкъщи или на ресторант навън, прибирала съм се ДОСТА преди 22ч.

Следващият път просто ще се скрие като е пияна, за да не я разберат и като не я разберат, да не я накажат.

Сериозно? Добре. А в противния случай - ако не е наказана тоест? Я помисли и за другата страна на монетата "Няма да пие до припадък", която изтъкваш? Щото според мен дори няма да се скрие, а просто ще се прибере по никое време пияна, защото знае, че ПОСЛЕДСТВИЯ НЯМА.

Дрейд го каза - Правиш грешка. Понасяш си последствията.
    Утре, когато сгафиш някакъв проект за пред клиент на работа, шефът ти ще разчита ли на твоите съжаления, че си провалил проекта? Не. Освен чувството на некомпетентност и угризения ще получиш и бонус - я намаление на заплатата, я уволнение.
    Достойнство да си понесеш последствията е нещо, в което съм възпитана от малка и в което дълбоко вярвам.

П.С. "изкъсо" е субективно понятие. И аз съм държана изкъсо. До 17-годишна съм се прибирала в 23 ч, то ако предварително съм уведомила. Можеше да остана да спя навън по повод късен рожден ден, евентуално дискотека, с уговорката, че ако ме приберат в районното, ще ми се стъжни. Ако не съм предупредила, следваха караници и понякога ми се казваше "този уикенд няма да излизаш". Като станах на 18, като по магия ограниченията изчезнаха. И не е било "ОЛЕ, отвързана съм, дай да правим глупост след глупост"! Все още предупреждавам, като не се прибирам, но мога да го направя и с смс в 22 часа. И изненада - не съм социално малоумна.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-15-2013 на 17:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си