.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: На 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на prince
    Кво значение има дали е девствен или пък дали е опитен. Или го искаш или не. Ако може според теб да излезе една сериозна връзка, щом ви се иска направете го. Ако пък търсиш някой опитен иди при някой 26-27 годишен да те разпори направо и след това може и ти да имаш опит. Пък и темата ти е много малоумна, мисля, че дори и ти си малоумна да пишеш в този форум такива неща. Все едно искаш на другите мнението дали да му пуснеш или не. Ако целия форум е ЗА да се изчукате, значи ще идеш и ще го направите. Искам това да го обясниш на приятеля ти, кажи му "Утре ще правим секс, посъветвах се с хора, които не познавам, те не ме познават и не знаят каква е връзката ни!" Просто парче си ти.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Кво значение има дали е девствен или пък дали е опитен. Или го искаш или не. Ако може според теб да излезе една сериозна връзка, щом ви се иска направете го. Ако пък търсиш някой опитен иди при някой 26-27 годишен да те разпори направо и след това може и ти да имаш опит. Пък и темата ти е много малоумна, мисля, че дори и ти си малоумна да пишеш в този форум такива неща. Все едно искаш на другите мнението дали да му пуснеш или не. Ако целия форум е ЗА да се изчукате, значи ще идеш и ще го направите. Искам това да го обясниш на приятеля ти, кажи му "Утре ще правим секс, посъветвах се с хора, които не познавам, те не ме познават и не знаят каква е връзката ни!" Просто парче си ти.
    Де да можеше да се сложи мнението ти, като важно, че простите пички да не задават толкова глупави въпроси..

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Де да можеше да се сложи мнението ти, като важно, че простите пички да не задават толкова глупави въпроси..
    +1

Супер фен Аватара на prince
    Не, нека да си е просто за нея.

+1

Ако пък търсиш някой опитен иди при някой 26-27 годишен
    Те пък от кога са опитни?

Авторке, аз до колкото разбирам се чудиш с него ли да бъде или с някой по-зрял, който може да ти "гарантира" добро преживяване.
    Ти си знаеш човека - ако възприема секса незряло, има ниска сексуална култура и си няма и на идея кое къде е...Аз бих ти казала "не". Почнете да говорите на темата - питай го, провокирай го. Така ще си проличи дали той е човекът с който искаш. Ако ти каже "искам без капут, за да ми е яко и няма да те ближа, защото е гнусно" ще ти стане ясно, надявам се.

Ако гаджето на авторката е някое загоряло хлапе, нормално да пита дали и сексуално ще е същото детенце.
    По-добре ние да й кажем да изчака, от колкото на своя глава да направи грешка.

"Утре ще правим секс, посъветвах се с хора, които не познавам, те не ме познават и не знаят каква е връзката ни!"

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Много добър отговор!
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си