.
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Carpe Diem Виж мнението
    Господи... от къде извирате бе хора? Педофилите и крадците НАРАНЯВАТ останалите по непоправим начин (особенно педофилите). Хомосексуалистите по никакъв начин не ви нараняват нито нараняват себе си. И ако кажете че ви нараняват с присъствието си, ми аз пък не мога да търпя расисти, хомофоби и др. Както и много други хора. Дай да ви вземем правата щото сте злобни и не ни трябва повече злоба, а ?
    Това че не нараняват хората физически не означава, че не го правят психически и вместо да осъзнаят порока си и да се поправят те го изтъкват едва ли не като нещо добро и влияят с поведението си на нормалните хора и деца.

Написал съм, че причината за хомосексуализма в дълбочина се корени на същата психическа основа като желанието на крадеца да краде или педофила, но физически се изразява по друг начин.
    Затова казах, тези хора не трябва да бъдат затваряни в затвори като крадците, но трябва да им се помага с любов и разбиране.

ПП: също ако искаш виж и коя е най-застрашената социална група и най-честата причина за разпространението на СПИН
    Последно редактирано от defender : 10-17-2013 на 13:38

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си