- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имате ли нужда от подкрепа?
Естествено, че нямат това право, не трябва да се дават права на пороци и пошлости.
Ако искаш да се дадат права и на крадците или педофилите за да задоволяват желания си, хомосексуализма в дълбочината си се корени на същата основа. На тези хора трябва да им се помага да се осъзнаят, а не да им се дава права на пороците им.
Последно редактирано от defender : 10-17-2013 на 13:16
Господи... от къде извирате бе хора? Педофилите и крадците НАРАНЯВАТ останалите по непоправим начин (особенно педофилите). Хомосексуалистите по никакъв начин не ви нараняват нито нараняват себе си. И ако кажете че ви нараняват с присъствието си, ми аз пък не мога да търпя расисти, хомофоби и др. Както и много други хора. Дай да ви вземем правата щото сте злобни и не ни трябва повече злоба, а ?
Ами то и почти всички наркотици не вредят на другите, но са нелегални и не просто са нелегални, ами и санкциите са доста сериозни. Нали имаме свобода да правим каквото си поискаме, без да вредим на другите ?
ПС - Аз не съм нито расист, нито хомофоб, аз мразя всички.
Впрочем наистина единствената група от хора, която наистина мразя, това са простите и ограничени хора.
Това, че ти не търпиш еди какви си, не е ли пак вид дискриминация? хахаха
Така е, наркотиците не вредят на другите но вредят на теб самияДокато това да си хомосексуалист не вреди на здравето ти, стига да предприемаш правилните мерки.
И да, прав си, вид дискриминация еНе толерирам тези които нямат толерантност към хора които по никакъв начин не им пречат.
Това че не нараняват хората физически не означава, че не го правят психически и вместо да осъзнаят порока си и да се поправят те го изтъкват едва ли не като нещо добро и влияят с поведението си на нормалните хора и деца.
Написал съм, че причината за хомосексуализма в дълбочина се корени на същата психическа основа като желанието на крадеца да краде или педофила, но физически се изразява по друг начин.
Затова казах, тези хора не трябва да бъдат затваряни в затвори като крадците, но трябва да им се помага с любов и разбиране.
ПП: също ако искаш виж и коя е най-застрашената социална група и най-честата причина за разпространението на СПИН
Последно редактирано от defender : 10-17-2013 на 13:38
Ами... ти ме нараняваш психически с разбиранията си, че хомосексуалноста е нещо 'лечимо'. И ако мога да ти помогна с любов и разбиране да спреш бих го направила, но ти надали ще защото това са си твоите виждания и имаш пълното право да ги имаш разбира се, и аз оценявам това. Както хомосексуалистите имат пълното право да са хомосексуалисти, без някой да им помага да са 'нормални'![]()