- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moже ли малко помощ с нея :(
Здравейте, значи искам просто набързо да кажа как стоят нещата и да ви помоля за мнения, мразя само да ми гледат публикацията и никой да не ми дава идея.Значи нещата стоят така: естествено все още ходя на училище
, в другия клас има момиче което просто с една дума ОБИЧАМ... няма да описвам как, защо, просто така тя е изключително красива, има страхотен характер- обича да се забавлява винаги се усмихва, не е лигла -_-
!! Работата е там, че сигурно от първи клас я познавам, но почти никога не съм водил разговор с нея, единственото за което си спомням да съм говорил с нея беше ъъъ... ами всъщност нищо... максимум едно "извинявай" за дето без да искам съм я бутнал докато минавам покрай нея или нещо такова... всъщност ме е срам да говоря с нея... не, че ме е срам просто нещата стават още по- усложнени когато добавим и това, че тя изобщо не ми обръща внимание, аз съм нищо за нея(точно противоположно на това което тя е за мен), защото тя просто има някакви чувства към друго момче от нашия клас... сега, обаче да обясня, че това момче всъщност остава неутрално, ами на него почти не му пука... не ме питайте защо знам... просто ЗНАМ
разбира се има си причина да знам ама няма да говоря с подробности, само повърхностно, та кажете ми моля ви как подягодите да си кажа няколко приказки с нея, при положение, че нямам среща с нея... просто отиваме на училище от две странични части на града, тя е от другия клас, тоест почти не я виждам, а ако я видя тя се е заблеяла в "онова" момче и ... и ... какво... знам, че ако просто и кажа нещо в коридора ще ме отреже брутално, все пак не е най- подходящото място да и разправям за чувствата си или да я питам какво прави
просто не знам как да я и се харесам... вероятно тя просто не ме харесва... близко до ума е... ама какво подягодите да правя тогава... от много време просто се мъча да си пазя за себе си чувствата иска ми се най- накрая да и кажа... но си мисля, че нищо няма да излезе... хорааа, моля ви се помогнете ;(
Насрал си нещата, още преди да я заговориш.
"Обичаш" я, демек си зависим от нея, демек си по-слаб, демек няма да те хареса, щото жените не си падат по путьовци, демек салама ти остава в гащите.
Усмихни й се, примерно.
Последно редактирано от heartlesandfreaky : 10-16-2013 на 18:10
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Започни да говориш с нея.Намери общи интереси.Например,ако харесвате един и същ филм или певец.Отначало ще те отреже,но ако и покажеш че си мил и различен от другите момчета (ако си) ще започне да има някакви положителни чувства.Единственото,което не трябва да правиш пред момиче е да показваш какъв задник си всъщност.Пък като разбере че имаш чувства към нея,ще забрави онзи и ще те хареса и тя.
Късмет и чакаме да кажеш какво се е случило.
Фейсбук? Тъжно е, но е факт, че в момента тва е най-удобния начин за нещо такова защото:
1. Зад клавиатурата не е като да си очи в очи с нея така че ще си малко по-уверен... разбира се коленете ти ще си тананикат "Те карам да вибрираш", ама пак ще е по-добре
2. Ти сам каза, че коридора не е най-подходящото място... още повече докато е забляна в другия да й се натресеш... кофти тръпка и за двамата
да, може да и се усмихнеш като за начало или ако изпусне нещо да и го дадеш или да намериш някви общи познати или приятели, които да ви запознаят. и фейсбук може би е следващата стъпка, след като си сигурен поне, че те е забелязала или видяла, щото е малко странно някой непознат, когото не си виждал никога, да ти пише .
I tried to be perfect, It just wasn't worth it