.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Exclamation Как да стана по-висока?

Предварително се извинявам, ако темата не е за този раздел, но просто се чудех тук ли да го постна или в спорт и здраве, защото го свързвам и с двете неща..
    От заглавието вероятно вече сте разбрали, че се чудя как да стана по-висока.. Гледах тази тема http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?p=876960 и ако може някой да каже (от личен опит) , ако е тренирал хандбал дали се е отразило на растежа му.. Искам поне малко да дръпна, понеже за възрастта си съм доста ниска.

Повече от фен Аватара на Falstad
    Пак с илюзиите,че със Баскетбол,волейбол или хандбал се расте...Човек не може да си мине програмираната височина.Ако вашите са високи 75-80% и ти ще си,както и обратното разбира се.Изключения винаги има

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    баскетбол и такива спортове , токчета , платформи има и операция ама не си струва

Пробвай както там пише волейбол, баскетбол пък ако не стане просто се примири с височината си На 17 ли си както пише? Не може да кажеш, че си ниска за възрастта си .. На твойта възраст има от 1.50 до 1.80, че ако не и извън тези граници. Всеки човек е различен. А и всъщност колко си висока?
    Токчетата също са вариант както вече споменаха

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Чувала съм, че с волейбола може да се порастне с някой друг см, ама една приятелка колкото и да играеше, нищо не стана. Всичко е ген!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто изчакай и ще пораснеш

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Пак с илюзиите,че със Баскетбол,волейбол или хандбал се расте...Човек не може да си мине програмираната височина.Ако вашите са високи 75-80% и ти ще си,както и обратното разбира се.Изключения винаги има
    +1 !!!

По-добре да си ниска, отколкото да стърчиш с 10 см над момчетата. Винаги може да обуеш високи обувки.

Волейбол не знам,но баскетбола ще ти помогне.Но аз не виждам смисъл в това,да тренираш спорт който не те влече по никакъв начин.

скачай на въже :ддд

Голям фен
    Град
    София
    Идеалната височина за жена е от 1.70 до 1.75
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ^^е, да ама не всички имат тази височина.
    Авторке, не се старай да имаш височина, която твоите гени не предполагат. Най-много да минеш майка си с 1-2 сантиментра и все пак кажи кави са родителите ти? За хадбала ще ти кажа едно(баща ми е треньор помеждудругото) расте се да, обаче има вероятност да придобиеш по-мъжка фигура. Хапвай храни, богати на калций и пий някои и други витамини.

Tova da si visok ili ti e zalojeno ili ne

Цитирай Първоначално написано от Nattyss Виж мнението
    Предварително се извинявам, ако темата не е за този раздел, но просто се чудех тук ли да го постна или в спорт и здраве, защото го свързвам и с двете неща..
    От заглавието вероятно вече сте разбрали, че се чудя как да стана по-висока.. Гледах тази тема http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?p=876960 и ако може някой да каже (от личен опит) , ако е тренирал хандбал дали се е отразило на растежа му.. Искам поне малко да дръпна, понеже за възрастта си съм доста ниска.
    hormon na rasteja

Голям фен Аватара на toad
    90% от петлетата харесват ниски кокошчици . Радвай се на този факт .

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Захвани се със спорт. Няма значение какъв, не е задължително, че ще пораснеш, но имаш по-голяма надежда така.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    90% от петлетата харесват ниски кокошчици . Радвай се на този факт .
    Докато други страдат от това

Аз бих искала да съм по ниска с 10см не съм кой знае колко висока 170, но на фона на момчетата :X Не ми е приятно да са колкото мен. Предпочитам да са поне с глава по-високи, но трудно се намират такива мъже.
    И както казаха хандбала едва ли ще помогне ако е писано да си висока ще станеш (:

Супер фен Аватара на Runaway11
    Колко си висока...иначе само токчетата са ти решение..не е болка за умиране да си нисък. Иначе едва ли ще успееш да засилиш растежа си с баскетбол и волейбол

Няма как да стане. Генетиката е гадна!!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    обаче има вероятност да придобиеш по-мъжка фигура.
    Рядко чета такива глупости... Хандбалът си е спорт, като спорт и ти помага да си стегнеш тялото. Няма спорт от които се получава "мъжка фигура".
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Няма спорт от които се получава "мъжка фигура".
    Мислиш ли?

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Промени си ДНК-то...Боже, направо един ритуал спретни, може да помогне!!

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Рядко чета такива глупости... Хандбалът си е спорт, като спорт и ти помага да си стегнеш тялото. Няма спорт от които се получава "мъжка фигура".
    Всъщност има

аз съм висока 1.67 и много се тормозя, защото съм прекалено висока за възрастта си...

Ахах ами борбата тя къв спорт е
    Колкото и мила и нежна да е една жена тренира ли борба тялото автоматично възмажава .

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си