- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали тя ме използва?
Виж сега ...ясно, че си хлътнал, НО ...да има едно ГООоооллллЯЯЯммммМММОооо "НО"...1-во тя е на 17 .....незнам верно какви "свирки" прави ама трябва да са много хубави, че чак да се влюбиш...понеже по характер така като чета писанията ти е пълна скръб....Пробвай следното....следващия път като те питам ..."Мило....ще ме вземеш ли от даскало? " ...отговора ти трябва да е "Не ...прибирам се....чакай рейса не е толкова студено още".....а като почне пак да писка лапето кажи и следното....."Айде айде стига писка ...преди аз да се появя...кой те кара ....бифшия ли ? .....ем нека той да те кара...." .....и тука направо я заковаваш....ако до 1-2 седмица не те остави ....значи може би държи на теб...а ти няма да си мекошав....бъди мъж с главно "М" а не с главно "Ж" или "П" (п - от путка)....айде успех ....пък ако не послушаш никой от нас тука ...живота ще те научи да ги разпознаваш киФффлите ....
Ах, каква кифла... Нали цял живот с кола се вози, та чак стойки чупи!![]()
Според мен лично мое мнение е следното: Имаш сериозен проблем, това е станало заради теб, а не заради момичето(то на нея и е вродено) просто така си я научил приятелю, не те използва, а така е свикнала. Сега ти се качва на главата и ти мрънка, ако не искаш да направиш нещо на което си я научил, че може!
Така, не ги слушай тия, не е нужно да я зарязваш, а просто да седнеш и да поговориш с нея. Така както си я научил, така и да и кажеш, че не всеки път може взависимост от обстоятелствата. Успех
Tozi е слаба ракия,аз какви клинични случаи познавам...![]()
Инвестират всичко което имат и треперят с едни неини окачени снимки по стените,докато тя стои необвързана в ФБ и си пише с още 12 подобни ххахахахха
Зарязвай я! Едва ли ти трябва кифла като нея. Прецакай я, както тя тебе те прецаква, да я видим тогава. Уфф, от мамини кифли съвсем ми писна!!!
Нея ли ще изкарвате най-черната, той е за бой, не тя. Докато има кой да яде помията, ще има и кой да я прави.
Това, което правиш, не е нормално от където и да го погледнеш. Глезите ги от малки, не ги стягате, после като станат на по 21-22 години глезени нямат оправяне.
Аз обаче не разбрах едно: колко километра навърташ на ден за нея (отиване-връщане, двупосочно), съответно на какво караш - бензин/газ, нафта и какъв разход ти дава. Разхода на гориво не е без значение и колкото е по-голям той, то и целта е логично да си заслужава. Ако разходът е прекомерен, а насреща не получаваш нищо, най-добре прекрати осъществяването на превоза.
Не знам дали те използва,но е опазила,че си мека Мара. Прецакала ти се е колата.Казал си и че няма да я караш.Озъбила ти се е и хайде ще търчим да я караме с колата на тате. Поискал си да си вземеш вафла, а тя ти е казала,че скоро ще ядеш.А ти вместо като нея за колата да се нацупиш явно с лека ръка си го подминал все едно нищо не е станало.И много такива случки и случици![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Идеята хич не е лоша. Нека автора даде исканите от мен данни в по-горния пост и тогава вече ще може да се говори по-конкретно. Има значение и терена, защото ако кара в голям град ще дава по-голям разход, ако си хване селско момиче ще му дава незначителна разлика надолу, но всичко е много условно и специфично.
Обаче виж, ако решиш да помогнеш и да нахвърлиш някакви прогнозни цифри за разход няма да е лошо - може да има месечен в литри или пък на база километри за месец.
Пък като съберем повече точни данни ще питаме и Chacho, той със сигурност ще успее да състави някаква формула.