.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Решението на проблема ти се казва "такси до студентски град".
    Ахаухауахаух, буквално вчера реших така този проблем.
    Че даже решението ми прави чудесна компания до към 18:00 днес.

----

@Автора- наистина, хора, хайде размърдайте си тиквите малко. Все еднопреоткривате топлата вода --- ооо, не общувам, самотен съм, жените не ми връзват - дейба, не е като да няма хиляди неща в нета побликувани и не е като да няма 2931810232 жени навън, които може да заговорите просто така, за да тренирате умения за комуникация.

Има библиотеки, вземете някоя книжка за език на тялото/визуална диагностика, психоанализа.
    Научете се да общувате и да мислите. Просто и ясно.
    Пък после си бъдете асоциални, ако не ви кефи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ахаухауахаух, буквално вчера реших така този проблем.
    Че даже решението ми прави чудесна компания до към 18:00 днес.

----

@Автора- наистина, хора, хайде размърдайте си тиквите малко. Все еднопреоткривате топлата вода --- ооо, не общувам, самотен съм, жените не ми връзват - дейба, не е като да няма хиляди неща в нета побликувани и не е като да няма 2931810232 жени навън, които може да заговорите просто така, за да тренирате умения за комуникация.

Има библиотеки, вземете някоя книжка за език на тялото/визуална диагностика, психоанализа.
    Научете се да общувате и да мислите. Просто и ясно.
    Пък после си бъдете асоциални, ако не ви кефи.
    Каза човекът дето заради полът си и разни други неща може да си позволи да отиде до студенстки град с малко по-дълбоко деколте и ще може да си прави даже кастинг.

Та всъщност като интересна информация да споделя,че повечето непознати девойки дето са ме заговаряли или направо са ме подхващали по заведенията нарочно набивайки ми се в очите впоследствие се е оказвало,че били обвързани, а на някои гаджетата даже и са били наоколо. Представяш ли си излагацията,неудобството и проблемите, които мога да си навлеча ако реша да действам примерно.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-21-2013 на 11:42
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Каза човекът дето заради полът си и разни други неща може да си позволи да отиде до студенстки град с малко по-дълбоко деколте и ще може да си прави даже кастинг.

Та всъщност като интересна информация да споделя,че повечето непознати девойки дето са ме заговаряли или направо са ме подхващали по заведенията нарочно набивайки ми се в очите впоследствие се е оказвало,че били обвързани, а на някои гаджетата даже и са били наоколо. Представяш ли си излагацията,неудобството и проблемите, които мога да си навлеча ако реша да действам примерно.
    Защо смяташ, че всяко заговаряне означава, че ти се набиват в очите. Широк мироглед имаш.
    Авторът се оплаква, че не знае как да общува. Е, няма да се научи като си стои вкъщи. Никой не е казал, че трябва да се опита да изчука всяка, която заговори.
    Нито пък всяка, която ви заговаря, желае да я изчукате.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Защо смяташ, че всяко заговаряне означава, че ти се набиват в очите. Широк мироглед имаш.
    Авторът се оплаква, че не знае как да общува. Е, няма да се научи като си стои вкъщи. Никой не е казал, че трябва да се опита да изчука всяка, която заговори.
    Нито пък всяка, която ви заговаря, желае да я изчукате.
    Защото понякога това заговаряне се случва и да мяза на някакъв вид флирт ала :"Айде излизай от тоалетната бе, какво толква го държиш малкият."

И да, това имах предвид...разчитането на знаците. Човек трябва да се научи добре да ги разчита и все пак винаги,когато дойде напечена ситуация може много бързо да се стигне до момента. "Ама чакай аз го казвах/правих само на бъзик.Ти да не си помисли нещо". Пък в друг случай мъжете били коне с капаци. Да не разкзвам може би пак историята на съученик и съученичка дето сигурно 4 години можеше да ги объркаш с гаджета докато тя си имаше гадже и като стана напечено имаше. "Ебати и мъжете какви са. Ти ги имаш за приятели, а те се възползват. Иначе момичето си е много свястно де. Но започнах да се отклонявам от темата.

Та в тоя ред на мисли веднъж една приятелка ми каза: "Мисли като мъж. Ако някоя ти хареса просто си мисли как да я изчукаш без да се затормозяваш с излишни женски размисли". Противоречите си. Но пък от друга страна харесваните bad boys действат точно по този начин
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-21-2013 на 14:30
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението

Чак деколте.. достатъчно беше да си поговорим за това, че котешката храна изглежда по-комуникативна от кучешката, за различните употреби на обувките - аз се сетих - да ги пълниш с вода или да слагаш играчки в тях, а той просто каза, че може и двете едновременно, което беше гениално.
    Йеа, и при програмистите имало попадения, не само администраторите.

И ,какво ? Какви проблеми ? Тя те е заговорила.
    Ако младежа ти агресира, му го обясняваш човешки и толкова. От къде да знаеш, че тя си има приятел.
    Виждала съм го този сценарий, и хората спокойно се разбраха. Хепи енд.

Инак, същата вечер, за да не оставям един колега сам - инати се човека - не иска да заговаря момичета. И цяла вечер стояхме с него и други колеги, той съвсем некомуникативно, както винаги, си киснеше встрани.

Накрая, след n-тия шот и някакво уиски, което изпи - успях да го замъкна при едни 3 девойки, които преди това заговорих да им кажа, че той е весел тип и иска да общува с тях , потанцувах с тях и го оставих.

Асоциалният човечец си умря от кеф, даже фейсбук си разменили, снимали се - той и трите девойки.
    Същата вечер, в началото към 10, ми беше още някакво скучно и пасивно и отидох да помагам на един човек, правещ промоция на алкохолна напитка, да надуваме балони.

Не е до пол. Хора, вземете се в ръце. Научете се и се престрашете да общувате. Това е. Иначе няма как да си решите изброените проблеми.
    Последно редактирано от NomNomNom : 10-21-2013 на 19:32
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми